|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne mogu dobiti zvuk u programima
Vise ne znam sta da radim, komp nema zvuka u bs playeru, wmp, kod paljenja racunala... Jedino gdje ima zvuka je realteku audio manageru - znaci tamo gdje testiram zvucnike. Promijenio sam sve postavke da dobijem zvuk ali jednostavno svirati u drugim programima ne zeli. To mi se desilo nakon sto sam instalirao drivere za grafu. Sad stavio sam nove k-lite codec pack, novi direct x, pazio da nije negdje mute, gledao da li je sve u divice manageru ok ali jednostavno ne mogu naci gdje je problem. Konfa je : amd athlon 3000, nforce 3 maticna (ne znam tocno koja), 2x 512mb kingmax, powercolor hd 2400 256mb agp, napajanje od 400w noname. Hvala
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
instaliraj ponovno drivere od zvučne e i odi start > settings > control panel > sounds, speech, audio devices > sounds and audio devices i pogledaj sta ti je odredjeno za defaultni uredjaj, nekad tu zna biti pogrešno odabran ako ih je više, zavisi sta si instalirao... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|