|
![]() |
#1 |
TXS
Datum registracije: Aug 2007
|
Wireless problem
Trenutno imam Asus X51RL series laptop. Do sada sam se normalno bezicno kacio na net. Bili smo radili jedan LAN party i poslje kad sam ga donio nemoze naci ni jednu mrezu. Kod umrezavanja sam samo dirao local area connections (TCP/IP) i vratio kako je bilo. Jos je jedan lik pokusavao raditi sharing podataka. Pa sad me zanima u cemu bi mogao biti problem. Hvala (Laptop preko kabla normalno radi)
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dao si premalo podataka. Jel si prije koristio WZC ili app od kartice za spajanje? Jeli startan WZC Servis? Bežična kartica upaljena? I drugi put daj "nekom liku" da prčka, pogotovo uz pomoć wizzarda koji ponekad zna napravit štetu i rusvaj pa ti traži di je i šta promjenio. Ako ti je aktivan Restore point spremi važne dokumente negdje drugo i vrati na datum prije tog lan party - ja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
TXS
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
TXS
|
Pomozite mi hitno mi je. Laptop nije moj. Ima Atheros software. Lik kaze da je iso na Set up home or small office network. Na koji nacin da to rijesim. Problem je u tome sto jednostavno nemoze naci niti jednu mrezu. Preko LAN radi.
![]() |
#5 |
TXS
|
Jel zna netko sto da radim?
|
|
Oglas
|
|
![]() |