|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Word problem sa formatiranjem naslova (Hedging)
Pišem diplomski i napravio sam si već više od pola te sam kopirao dijelove iz seminarskog koji su mi trebali te tu nastaju problemi. Lijepo sam si do tog dijela sredio naslove i sve super štima, al na ovom dodanom dijelu nemogu dobiti nastavak formata naslova da ga hebem. Kako da izbrišem format na ovom što sam dodao? Probao sam preko preko one trake di se odabiru naslovi i odabrao brisanje oblikovanja al banana. Izbriše on meni oblikovanja al čim bi stavio nabrajanje ili mi cijeli odlomak stavi u nabrajanje ili mi kod naslova ne stavi broj bez obzira što sam stavio da numerira. I još jedno usputno pitanje. Kako da započnem numeriranje od 3 strane a da počne sa br 1?
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Ovaj lakši dio http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16204 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Uspio sam riješiti problem. Našao sam gdje poništiti oblikovanje al nije samo to. Trebalo je još korisiti i format painter od prošlih naslova da sve profunkcionira.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|