|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
5.1 na laptop bez zvucne
dakle...imam zvucnike koji vec podosta leze na prodaji a opet nezelim ih bacati u bescjenje jer su mi prirasli srcu pa sam ih odlucio dati curi... e sad posto ona nema namjeru investirati u zvucnu eksternu 5.1 da li je moguce nekako u chipoteci kupiti neki 3u1 konverter ili tako nesto za 5.1 sustav...doduse je da bi onda bili u najbolju ruku 2.1 sustav ali njoj ocito to ne smeta...ili nekako ako bi se mogao iskoristiti mikrofonski utor [kao na kompu da kad ustekas da te pita sto si ustekao u taj i taj jack od iza] lap je hp 6730s hvala na odgovorima unaprijed...takodjer bio sam koristio trazilicu ali nazalost nisam nasao rjesenje(ili nisam dovoljno dobro trazio) zaboravio sam napisati (a da preduhitrim neke) zvucnici nemaju aux izlaz kao npr creative 550 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
najjeftinija i najbolja opcija je da se malo srpis i pratis oglasnike i uzmi si polovnu USB 5.1, sve ostalo se ne isplati...inace ja sam svoje stare Geniuse 5.1 5000 spajao na slican lap i radili su mi svi zvucnici u 2.1 modu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ako ti ne smeta što nećeš imat Surround, onda si kupi ovakve splittere i s njima sve spoji na taj jedan izlaz iz laptopa. A kad oni prosviraju lako je pratit oglase.. Pa ako uleti koja zvučna. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
ok hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas