|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Seagate proizveo hard od 400GB
Proizvođač hard diskova Seagate Technology započeo je opskrbu novog diska namijenjenog osobnim računalima koji pruža 400GB diskovnog prostora. Seagate je tako postala druga tvrtka koja nudi modela sa toliko prostora nakon Hitachi-ja koji je već ponudio tu količinu modelom Deskstar 7K400. Seagate-ov model je četvrti u seriji Barracuda 7200.8 modela i dostupan je u dvije verzije – jedan sa Ultra ATA/100 sučeljem, a drugi sa Serial ATA sučeljem. Zasad nisu poznate ni cijena ni datum izlaska ovog modela na tržište. ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
seagate hard je pojam 1. velicina 2. tisina 3. pouzdanost 4. ok brzina 5. garancija od 5 godina 6. dodajte ako sam nesto zaboravio... pa vi kupujte maxtore i slicno, frendu u mrezi su krepala 2 maxtora 160gb PUNA DIVX filmova... ne trebam vam pricati koliko treba da se napuni 320GB DIVX filmovima sa odlicnom slikom, a kada vam to krepa onda novi maxtor hard gledate ispod oka... da je u stratu uzeo baracudu ja bi jos uvjek imao mapiran network drive sa 320gb filmova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
E da, taj disk ima 133Gb po platteru pa mi se cini da ce nasamarat sve danasnje diskove...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
bas sam gledao cijenike i vidio da na hdd Seagate 200gb ve-mil daje 1g a hgspot 3 godine garanvije u cemu se sad fora
![]() |
#6 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
fora je u tome da HGspot ili Vemil (oni koji uvoze seagate diskove) dobiju 5 godina garancije od seagatea... ali naravno ako covjeku prodas hard i das mu 5 godina garancije on ti moze doci za 4 godine i 364 dana i reci: GLEDAJ CRKAO MI HARD, DAJ MI NOVI! a ako im das samo godinu dana garancije, i njemu to krepa, kada ti vrati na reklamaciju ti mu NEDAS novi nego mu prodas novi, i eventualno das neki popust ako ti ostavi neispravan disk, oni naravno imaju jos barem 2-3 godine da vrate taj disk seagateu dobiju glanc novi, koji ce GLE CUDA prodati... i tako NA TVOJOJ GARANCIJI ZARADITI !!!! hgspot=lopovi, i svi oni koji ti nepriznaju garanciju na koju IMAS prava... nemojte se cuditi, procitajte lokaciju gdje zivim (to se odnosi na ovu drzavu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Kak stoji WD u odnosu na seagate ?
![]() |
#8 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Citiraj:
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Seagate mi nikad nije pravio problem IDE/SCSI. Zadnji put kad je Seagate rusio rekorde brzine i to stvarno iznimno brzi je bila prva SCSI Barica od 1GB. Toliko je bio brzi od konkurencije da se pisalo na sve strane. Taj HD kad sam instalirao nije bio glasan, to je bila kombinacija zavijanja i poklica nekog Okinawa ratnika ![]() Industrija zabave vec 5 godina koci namjerno da se pređe granica od 1T. Procitao sam gomile izvjesca gdje se spominju tajni dogovori najvecih HD igraca u maksimalnom usporavanju na vece kapacitete. Vec se godinama o tome prica. Ne samo kapacitet vec i brzina prenosa. Pricalo se da je IBM imao velike planove za izradu mega HD-ova, ali su mu srezali krila iz industrije zabave (citaj stimulirali) No to je druga prica, htio sam samo spomenuti da taj 400GB nije los ali nista prema ovome : http://www.seagate.com/cda/products/...81,609,00.html Ovo je stvarno dragulj minijaturnog industrijskog design-a 10rmp u 2.5" ... Henry Ford je davno rekao : "Kad god vidim Alfu Romeo spustam svoju kapu" Ja isto spustam Seagate-u za ovo dostignuce ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
SICK DUDE SICK!
|
|
Oglas
|