|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Preporuka oko wireless/cordless desktop (mis i tipkovnica)...
_______KUPLJENO______!!!! dobar dan, evo trenutno trazim neki mis i tipkovnicu u paketu, da je wireless/cordless i da je tipkovnica slim..ilitiga sto tanja po mogucnosti.. do nekakih 200-300kn... ako netko ima preporuku nek kaze.. vidio sam genius twintouch 720e u makromikro.. kak vam se to cini??? ![]() ![]()
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 18.04.2009. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Što si kupio ? Daj neki dojam napiši ! Baš kupujem tipkovnicu i miša pa mi je svaki savjet dobrodošao . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
kupio u hgšrotu neki trust... DS-3400D valjda dojam.. 0 bodova, jos stoji spakovano u kutiji ![]() ugl, mis je ok za neki normalan rad (prosudjeno po izgledu, ne u radu), a tipkovnica je dost tiha kod pisanja (probo sam sam ovak cisto reda radi), dost su niska slova (vise od flata, nize od standard), i dost je tanka tipkovnica... eto za pocetak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|