|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() pozz Igramo Cod WAW Cooperativu Zombie...problem je u tome sto frendovi koji igraju samnom mogu kreirati igru ( dakle idu na host game) ali jedino ja ne mogu. Odnosno oni me ne vide kada otidju u Find game. Ali ja se bez problema joinam kada netko drugi kreira igru( i igramio). Dakle htijeli bi da ja kreiram igru(budem server) buduci da imam najbolji komp. Sve sam vec isprobao( razne kombinacije sa Hamachijem, razno razne verzije ali nista)ocito je nesto ukljuceno sto onemogucava da me vide u Find game. Ima li netko slicnih iskustava ili prijedloga što da još pokušam napraviti... thx svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
mozda tvoj firewall blocka njih.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ugasio sam firewall...hvala ti sto si se javio...ako imaš još koju ideju samo reci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
jel imas winXp ili Vistu? Ako imas Xp onda moras otici u network connections > advanced > advanced settings > adapters and bindings pod connections : stavi hamachi na prvo mjesto pomoću zelenih strelica sa desne strane, pa onda svoju lan adapter... za vistu ne znam proguglaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
imam xp sp2...sve sam to napravio još prije al svejedno ne radi...hvala što si se javio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
NOD32 da stavio sam lanfix...kad se joinaš ideš preko njega..kada se kreira onda na sp..googlao jesam ali ništa slicno nisam našao. Ne kužim se baš u mreže da bih znao koje tocno portove treba otvoriti... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.04.2009. u 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ođe nađeš svoj ruter i cod:waw i koje portove treba otvorit. http://www.portforward.com/english/r...outerindex.htm reko si da si ugasio nod firewall ako je ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ugasio sam Firewall ali NOD nisam...( mogu danas probati sa ugasenim NOD-om) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium