|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Pomoc oko Cool & Quiet
imam frku, kad kliknem start/programs/asus/ C&Q pokrenem pokaze mi prozorcic kao neki eror, hajd da je to jedan nego izlista preko 20 mali prozorcica ...ne kontam sta bi tu trebalo uradit, ako ko zna nek mi pomaze hitno ![]() unaprijed thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Svakako nebi skodilo da si spomenuo koji proc? Box verzija sa AMD cooler-om ili u vlastitoj reziji? Ako je u vlastitoj, ostaje ti samo Asus-ova zamjenska opcija ali nista od spustanja procesora ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm
pa amd 64 3000+ cooler na procesoru je amdov ne znam sta je problem kad me zeza sa C&Q .... ako mozes pomoci, bicu ti zahvalan, i jos nesto, jel ok temperatura procesora od 40-53 ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Pomoc oko Cool & Quiet
Citiraj:
E, to i mene zanima, nisam nikad ni pokušavao riješit to... Isto na asusovoj ploči, isti A64 3000+. Cool'N'Quiet sam osposobio, sve 5, al čim pokrenem taj AMDov utility, izbaci mi 548 "error log" :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: hm
Citiraj:
Box verziju nisam uzeo vec solo u svojoj režiji tako da nisam probao. Kod frenda sam kratko vidio box verziju ali on je opet filozofirao da mu kvari (?) performanse u igrama. Kako me igre zanimaju %#@! bojim se da ga nisam dalje slusao ![]() No ti imas box i trebas to iskortistiti jer to je jedna jako pametna i korisna stvar, mislim da je to bilo dobro pokriveno u nekom domacem casopisu....anyone? U svakom slucaju jedno je sigurno, na ovoj adresi ces dobiti odgovor za manje od sat vremena ako ne i prije : http://forums.pcper.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala ti bro ![]() cijenim tvoju pomoc, ![]() pokusacu da uradim ovo pa cu ti se pravo zahvalit ako sredim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|