|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Stormrise
Dolazi (došla ![]() -> Trailer -> Gameplay 1 -> Gameplay 2 -> Gameplay 3 U procesu je nabavke, stiže mi ujutro, pa kad se vratim sa posla malo više infoa.
![]() |
#2 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Stormrise will be DirectX 10 only po meni veliki promasaj... ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
|
Ha dobro ![]() Možda imaju deal sa Microsoftom da se Vista bolje prodaje ![]() Bit će da ju nisu baš ni preoptimizirali, a danas je standard neka DX10 grafička ![]() Slika izgleda impresivno, možda i igra bude takva ![]() EDIT: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
naravno da neću vistu vraćat nazad radi li možda na w7??obavezno javi dojmove da vidim kako su to programeri osmislili borbe u zraku,na zemlji i ispod nje,ako još daš preko 90% možda budme išo vistu instalirat,hehe,našo žrtvu probat ću na buku od starog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Kao prvi dojam... nekako čudno dobro Prvih 30 sekundi si mislim WTF!? ali onda sjeda polako. Nije klasičan RTS, (zasad) odjednom mogu kontrolirati samo jednu jedinicu (neka verzija MechSuita) ili jedan squad(marinaca... ili whatever) Nadalje, nema klikanja po jedinicama da se izabare, negoi se drži desni klik i usmjeri se "pogled" prema željenoj jedinici te se prebaci kontrola na tu jedinicu Neznam koliko ću danas imati vremena odigrati, pa malo opširniji dojmovi ili kasnije danas ili sutra, opet poslije posla... Čini se OK, na kameru i na ove osnovne kontrole se treba naviknuti no i to se da, ima potencijala, makar ju igram tek 10 min. Par slika, ovo nisam mogao ne slikati: ![]() ![]() ![]() AMD!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čini mi se da je jak aspekt taktička igra, nema onoga klasičnog RTS načina "zaokruži" sve i pošalji u bazu, jedno po jedno ide Borbe još nisam previše vidio, tek u nekom malom tutorialu ali to je ništa, kasnije više o tome. Za optimizaciju neznam još, loading je vrlo kratak, ali to je vjerovatno do i7 Za grafiku... hmmm, pa može to i bolje, high/medium postavke, 1680x1050 ide 45-60 FPSa, e sad, možda je to i do dvije 8800GT, ali možda igra baš i neiskorištava SLI. To ćemo moći reći kada ostali pokrenu igru i vidimo njihove performanse. Toliko za sad. Poz
![]() |
#6 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Igrao sam je i ja prvih nekoliko misija, i nakon toga uninstall. Igra je frustrirajuća i totalni promašaj, najviše zbog user interfacea koji ne valja ništa (čemu izmišljati toplu vodu?). Da ne duljim, ovaj opis je po meni najtočniji: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nisam igrao a ni neću,samo pomišljao na to nakon ovoga sigurno neću,ko i obično mi nisu jasni proizvođači,pa što se izašli na tržište s nedovršenim proizvodom,ste POslušali beta testere.piši još jedna propala igra koja je mogla biti nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gamespot 2/10 zar je toliko loše
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Da. |
![]() |
![]() |
|