|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Prijenosnik za cca. 8000kn
Pozdrav svima Dakle, prosli tjedan sam kupio stolno racunalo, sad mi treba i laptop ![]() Rang cijene je negdje 8000 kn ali to je prilicno fleksiblno, imam love. Dobio sam neke prijedloge od svojih poznanika, ali sam ipak odlucio registrirati se ovdje i potraziti pomoc majstora. Lap mi treba uglavnom za igranje pokera i surfanje po netu. Najvaznije mi je da baterija sto duze traje te sto kvalitetniji ekran (pri tome ne mislim na velicinu nego vise na kvalitetu slike - 15.4" ili 16.4" bi bio super). Tihi rad bi isto bio pozeljan. Igre su mi vise u drugom planu, makar bi htio zaigrati neku novu igru tu i tamo. Molim vas preporuke. Hvala unaprijed, Ivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Za tako ozbiljnu i profesionalnu uporabu imaš jednostavno premali buđet, mislim da nema smisla kupiti ništa slabije od Macbook pro..... ![]() Zapravo kad bolje razmislim, ak već imaš love na bacanje, fakat razmisli o običnom macbook-u.....ima dobar ekran, baterija dugo drži, OS leopard je ultra stabilan i jednostavan.....i preskup je za hrvatske standarde ![]() Zadnje izmijenjeno od: fratartucko. 21.03.2009. u 19:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Sto mislite o ovom modelu i Dellu opcenito: http://www.links.hr/index.php?option...kl=010.600.185 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Fora je ti je što za poker i surfanje netom može poslužit bilo koji noviji prijenosnik iznad 3 tisuće kuna. Ovaj Dell nije loš ali je omanje rezolucije za jedan 17" prijenosnik (a tog cjenovnog ranga) te je malo teži za prenosit. Uglavnom, za tu namjenu koju ćeš ga koristit je bacanje novaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Pa zaigrao bi neku noviju igru tu i tamo ![]() Sta mislite o ovoj toshibi, bolja od gorenavedenog della? http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=1010700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Taj model je vrlo solidan (Dell), ali za ovu namjenu koju si naveo, dalo bi se naći i povoljnijih (zapravo bilo koji laptop bi bio dobar ![]() Najprije, naravno, pogledaj cijene na http://www.nabava.net/ (Studio modeli zbilja dolaze u mali milijun kombinacija). Obrati pozornost na trajanje garancije i OS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Just married!!!!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Dal je ekran mat il je sjajan? jer negdje piše jedno negdje drugo, pa tek tolko da znam.. trebo bi neš u tom rangu, a da nije sjajno, to me zifcira |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ne razumijem u cemu je problem, napisao sam vec da imam viska love, ali lijepo od tebe da se brines za moje novcano stanje ![]() Mislim da cu piknut ovu toshibu, idem je danas pogledat do vemila. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Just married!!!!
|
Koliko vidim, u Mikronisu imaju Dell sa mrvicu slabijim procesorom za soma i pol jeftinije, ostatak konfiguracije je identičan. Malo mi je ta Tošibica preglamurozna, jedino kaj ima stvarno strava dobre zvučnike(za laptop izvrsni), pa sad ak ti to vrijedi 1500Kn..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
mislis na ovaj? http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=9506&catid=23 hmm, zanimljivo, za te novce.. proguglat cu jos da vidim dal ljudi imaju kakvih problema s njim, kad bi barem imo neki bolji proc.. odma bi ga uzeo (al za iste pare ![]() jer ova tošiba je sva sjajna i vide se otisci prstiju kolko sam vidio/čuo, ma odvratno |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Je sjajna je. U svakom smislu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() mislim da će dell-ić past u ruke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo da priupitam na još jednom mjestu, kad već imam prilike, dakle kupujem laptop također do 8k kn težina nije bitna, treba mi za cad/cam/cae i za igrat pokoju igricu novijeg tipa odabrao sam: Acer 18'4 malo lošiji proc al bolja grafulja i memorija, komentari i kritike molim ![]() Zadnje izmijenjeno od: NinjaZec. 31.03.2009. u 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Just married!!!!
|
Citiraj:
Šalu na stranu, osim glomaznosti i težine preko 4 kile, nema izrazitih mana, ima dosta dobre zvučnike (pustio sam Slayer za probu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
to sam i mislio a laptop kad budem negdje nosio nosit ću ga u autu tak da mi kile nisu bitne, a mislim ga nosit na faks i doma u hometown ![]() hvala na komentsima ![]() @ rak21 još ćeš ti mene fektat da ideš iza mog štita pa ćemo vidit ko će se zadnji smijat, mogao si bar neki malo konstruktivniji komentar nabacit...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
@ninjazec: stari uzmi dell studio 17'', cura uzela i prezadovoljni smo izborom... i još ti soma ipo ostane u đepu, s tri god garancije.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|