|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
BOJE-SAMSUNG LCD SyncMaster 913V
proslo je vec nekih 2 mj otkad su mi poremecene boje na ekranu...npr umjesto da bude crvena boja meni je crna,pretpostavljam da mi se to desilo kad sam naglo iscupao kabel van iz ekrana a mozda i nije zbog toga pa ako mi neko moze pomoc...kako to popravit?gdje?koliko para? hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Probaj zamjeniti kabl, reinstalirati drivere za graficku. Znaci nemas nikako crvene? Je li i sa drugim bojama ima problema? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Pa probao sam kupit novi kabel i opet ista stvar,instalirao sam par puta drivere cak sam i nove windowse stavio al nista...bas nemam crvenu,a i jos enke boje su u kvaru sad neznam tocno koje al ima ih par... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vjerojatno ti se razdrma neki od pinova na monitoru. Trebao bi otvorit monitor u nekom servisu i pogledati konektor da ti slučajno nije jedan od pinova otpao ili se odlemio u kojem slučaju trebaš ili zalemit to, ili staviti novi D-SUB konektor.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala puno ljudi,pokusat cu...nije uopce gust bit na kompu s takvim bojama,nije gust igrat igrice sve sjebano...gledam neke slike ono inace je majica crvena a na slici je crna,ruzicasta je sada plava i tako jos neke boje... ako ima jos neko neki prijedlog nek kaze...hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|