|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
slika na LCD TV 82
pozz, ako mi moze netko rec dali bi mi bila cista slika na TV-u sa rezolucijom 1366x768, frend mi ima samsungov tv 1280x720 i slika je malo mutna, pa neznam kakva je na ovoj rezi recimo na ovom tv-u http://vemil.hr/opis.aspx?sifra=4020373 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa to zavisi od izvora signala i nacina spajanja, kod mene sa hdmi na philipsu mozes se porezati kako je ostra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
hdtelevizija.com Editor
Datum registracije: Jan 2009
|
@gbijelic Nije stvar u rezoluciji, odnosno jel 720p ili 768p. Stvar je najviše u kvaliteti samog processinga u TV-u te panelu. Bitan je izvor i kvaliteta signala, naravno. Taj Samsung serije 3 zaboravi. Od sličnih TV-a pogledaj Samsung 32A457, možda 500kn veća cijena ali i kvaliteta samog TV-a definitivno. I naravno, ne očekuj čuda pri SD signalima (rezolucija do max 576p) na HD ready TV-u (min 720p). Posebno ne pri brzim scenama jer je rezolucija pokreta kod LCD-a bez interpolacije (100Hz) oko 300 čistih linija (ostale, do 720, se spajaju i uzrokuju razmazivanje slike). Međutim, za te novce nema puno boljeg izbora u LCD svijetu...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
32PFL7332 stariji model serije 7 ali radi fantasticno, spojeno svasta zivo na njega a zadnje vrijeme WD HD TV media player i uzivam u HD filmovima vec sam ih nabavio 30Kom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|