|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Acer 5530g i ATI Radeon HD 3470 problem
dakle ovako imam doticni laptop srusio sam vistu home premium i stavio ultimate...svi driveri su glatko isli sa instalacijom jedino graficka (hd 3470) ne prihvaca niti jedan driver...nakon inst. drivera se komp restarta i kad ude u win napise da je driver nekompatibilan za video uredaj... neke price su na pojedinim forumima da se driver mora modificirat ali sve je sturo objasnjeno i nikakve koristi od toga.... znam da ima dosta ljudi koji su taj problem iskusili pa ako mogu kratke upute kako sta i gdje hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
skineš najnovije drivere za običnu verziju grafe skineš mobility modder odavde http://www.driverheaven.net/modtool.php pokreneš instalaciju drivera (samo pričekaj da extracta) onda prekini pokreneš mobility modder, nađeš extractane drivere (na C), otvoriš, modify i malo pričekaš to je to, imaš moddane drivere, sada nebi smjelo biti problema sa instalacijom
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a koja je to obicna verzija grafe...i na popisu drivera (znaci integrirana na board-sekcija) najbliza je HD 3200 ili 3300 jel to spada pod obicnom ili nesto drugo jel nigdje nisam naso podatak na netu jel moze jos tu pomoc |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Ček malo. Tražiš driver za ATI HD3470 + Vista? Jesi probao VGA_ATI_v8.513.0.zip sa support stranica Acera ? |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
jesam i isto javlja da je driver nekompatibilan za video uredaj,sto je najbolje kad instaliram drivere za 3200 napise u device manager-u da je jedna grafa hd 3200 a druga standard odma ispod nje ali svejedno su na obadvije zuti usklicnici....?????? i da trazim za tu grafu (hd3470) a na lapu je vista ultimate 32-bit |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
To im je velika greška – na OS-u koji preporučuju ne radi sve kako treba. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
jel postoji onda fora kak se to slozi ili kako je napiso vec kolega big guy da se skinu driveri za obicnu grafu....a sad koju on to posjeduje nekak mi se cini da driver za 3470 nepostoji a vjerojatno se dobije modifikacijom ali kojeg drajvera sa stranice???? to me zanima samo pa da probam....????? |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Imaš sve objašnjeno na stranici Mobility Modder - a (link u 2. postu). ako ne kužiš šta piše kopiraj u prevodioc. Aktualni (zadnji) driver za "Desktop" kartice: ATI Catalyst™ Display Driver 9.3 Windows Vista - 32-Bit Edition. Opcionalno ili ako bude blema upotrebi stariju verziju: ATI Catalyst™ Display Driver 8.12 Windows Vista - 32-Bit Edition. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
hvala na pomoci ali nakon dosta pokusaja maknuta usr... vista i stavljena 7-ica koja je na kraju sama instalirala drivere za grafu i svi sretni pjevajuci.... moze lock sve rjeseno |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|