|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
LCD monitor
Pošto ne vidim forum namijenjen monitorima, valjda je ovaj pravi za te stvari. Daklem, zanima me da li je netko vidio AOC LM929 na djelu, posebno igre i video (s obzirom na matricu, pretpostavljam da je za uredski rad dobar) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ako se ne varam trebao bi on biti jako sličan LM727 kojeg sam imao prilike koristit. Nije ti to monitor za gejmanje. Mislim da njegov response time od 25ms to jasno pokazuje, a i vjernost boja mu nije baš neka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Barney je u pc-chipu nahvalio baš vjernost boja: http://www.esys.hr/Upl_Data/lm929_v.htm a i na par reviewa na netu sam našao sličan zaključak. Ne mislimigratina njemu brze shootere, ali bi ipak volio čuti kako izgleda response na njemu, s obzirom da koristi MVA matricu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
čuj, ne kažem da su boje očajne, ali ja baš nisam bio zadovoljan. dobro, ja sam picajzla i iskreno nisam ga puno koristio, tako da dajem mogućnost za dvije situacije a) ja sam pogriješio zbog nedostatnog vremena korištenja b) ja imam oštre kriterije kad je riječ o LCDu, pogotovo jer dosta radim na Dell UltraSharp 1703FP monitoru, pa sam prema ostalima malo kritičniji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|