Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.03.2009., 23:11   #1
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
HP 6830s i T4200

Namjeravam sutra kupiti ovaj HP : http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6057 ali muci me ovaj procesor T4200, nema ga nigdje na Intelovoj stranici, da li je Dual Core ili C2D, koliko se grije, koja je jezgra u pitanju (negdje na netu kazu Penyrin)? Ako netko ima ovaj model neka javi kako se proc ponasa, ostatak mi je jasan oko ovog HP-a ali muci me proc da nebi bio nekakav okrljasteni C2D samo za nase trziste pa kao Dual Core ...znate vec kakva roba zna zalutati u nase krajeve.
Staro 23.03.2009., 23:38   #2
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
to i mene muči. kak se griju jer tražim laptope za curu
evo kaj sam našo..
The T4200 are not slow 667 Mhz fsb ones. They are 800Mhz 45nm 'Penryn' processors. It can be called a 2GHz stripped down version of Core 2 Duos with 1MB L2 cache instead of the 3MB penryns.
e proguglaj za ovaj hp, ima jedna frendica i kaže da je dobar kaj se performasi tiče al da se čudno ponaša(ne znam kaj joj znači čudno- ne znam detalje), guglo sam i vidio da i drugi imaju neke čudne probleme tipa da se neće ugasit i šta ti ja znam šta još
domina je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.03.2009., 00:40   #3
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

Citiraj:
Autor domina Pregled postova
to i mene muči. kak se griju jer tražim laptope za curu
evo kaj sam našo..
The T4200 are not slow 667 Mhz fsb ones. They are 800Mhz 45nm 'Penryn' processors. It can be called a 2GHz stripped down version of Core 2 Duos with 1MB L2 cache instead of the 3MB penryns.
e proguglaj za ovaj hp, ima jedna frendica i kaže da je dobar kaj se performasi tiče al da se čudno ponaša(ne znam kaj joj znači čudno- ne znam detalje), guglo sam i vidio da i drugi imaju neke čudne probleme tipa da se neće ugasit i šta ti ja znam šta još
Ma sta je najsmijesnije ja ga kupujem zeni za godisnjicu a nebi htio dat lovu za neki poluproizvod, T4200 vidim u svakom drugom laptopu od ovih jeftinijih, nije vrag da ga nitko nema, ako nista, sutra ti javim kakav je
Staro 24.03.2009., 00:57   #4
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
ma meni stvarno nije jasno koji je to proc, al svugdje piše da je pentium, a opet, trgovci ga isto natrkeljaju u opisima što treba sve provjerit na stranicama proizvođača
ja eto trazim curi lap da ima što veću rezu, i onda nađem neš sa 15,4'' i ona kaže da će joj bit presitno.. eh je_i ga sad, niš joj ne valja.. looooooood

da, i htio sam reć da je najvjerojatnije taj proc 65nm, i miiiiislim da ga cimer ima, a sad na žalost nemogu provjerit jer ga nema, al ne grije se niš posebno
domina je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2009., 08:04   #5
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 24.03.2009., 16:59   #6
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

Evo stigao laptop, morao sam na posao pa sam samo stigao instalirat windowse. Dosta kvalitetno kuciste i plastika, nema skripanja i nekakvih popratnih cvrcaka. Iz coolera je lagano mlakusasti zrak puhao prilikom instalacije winsa tak da je relativno hladan, ali to cu jos vidjeti. Jedino sto me posteno izivciralo (dok nisam skuzio sta je) prilikom instalacije javljao mi se BSOD. Mislio sam da je nesto riknulo ali potrebno je iskljuciti u onom njegovom BIOSU onaj AHCPI ili tak nesto i prebacit na IDE i to je to. Dalje sve ko po loju. Javim jos kad probam zavrtit koju stariju igru kako se ponasa. Zasad je to, to.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na