|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Tipkovnica do 150kn
Pozdrav svima...!!...e sad mislim si uzet neku tipkovnicu do 150kn...prosla mi se sjebala a bila je prejebena...ne mislim tolko trositna tipkovnicu...mislio sam ens ovako uzet--- http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTem...&Sifra=1220026 imate li vi bolju preporuku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ne vjerujem da ti je ova bas nesto.. Vise mi se cini kao šminka. Genius tipkovnica SlimStar 310 ovu bi ti preporucio. Sestra ju ima i tipkovnica je super a pogotovo za cijenu od cca 100kn. I nemoj mislit da se drzim onog "svatko svoga konja hvali". Imam Logitech Ultra Flat koji je bio cca 140kn (ova http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=021783) i ta sestrina mi je nekako bolja iako je genius.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
np Pod ovo "bolja nisam mislio na izgled" nego je kvalitetnija. E sad jos nijednu labtec nisma vidio da iole valja, sve na kojima sam imao priliku tikat su jako lose i na vecini nisu neke tipke radile ili su radile ali ih je tesko stisnuti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Pa Logitech i nije baš nešto glede kvalitete barem onog dijela (periferije) do cca 100kn. Kupio sam tipkalo za 85kn i nakon 4mj su se počela izlizavati slova trenutno ošlo "D" a i neka druga su upitna trenutno ima 8-9mj starosti i nije nešto ali (koliko para toliko glazbe) naravno postoje izuzeci istog ![]() Kolega ima neku od Geniusa več cca 2god i skoro kao nova odlično radi i sva slova su gore, a i više koristi tipkalo od mene. Tako da sam isto razmišljam o nekoj novoj soluciji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam Logitech ultra premium flat (negdje kod naziva ide i X, al sam zaboravio kud ![]() ![]() Što se samo tipkovnice tiče i dalje je dobra. Ni jedna tipka ne zaostaje i sve šljaka kako treba. Jedino je malo glasnija prilikom tipkanja.
![]() |
#9 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
isto preporuka za logitech ultrax premium |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|