|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Problem
Evo novi sam ovdje i već imam jedan problem ![]() Evo ovako: Kupio sam još prije pola godine miš Trust Wireless Optical Mini Mouse MI-4930Rp I sad kad sam prvi put instalirao ga nije mi nešto htio neznam ni ja ali je proradio i radio je uredno hmm mjesec-dva i onda sam mijenjao komp i sad neće da ga *ebeš Driver je instaliran, onaj usb je u kompu a on ništa pa eto ako bi netko mogao pomoći bio bih vrlo zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa kad si nov, baci oko na pravila dok ti mis ne proradi. ![]() ".....Naslov teme ne smije biti ništa poput "(Imam) problem", "Trebam (hitno) pomoć", jer time činite forum nepreglednim i monotonim. Pokušajte biti što precizniji u određivanju opisnog naslova teme kako bi se unaprijed znalo o kojem se problemu radi, npr: "Memorija "XYZ" ne radi kako treba na "XYZ" ploči". "
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|