|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Prilagođavanje web stranice svim preglednicima
Imam vazno pitanje! Napravio sam stranicu u Front Pageu i sve lijepo izgleda u Internet Exploreru pod svim rezolucijama, no u Mozilli Firefox ne izgleda bas lijepo. Dijelovi nisu izravnati, pozadina pojedinih dijelova se lomi... Mene zanima kako najbrze i najucinkovitije prilagoditi vec napravljenu stranicu za rad u svim preglednicima. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
No obzirom da koristis frontpage i vjerojatno ne pises svoj kod, validacija ti nije najveci problem. Ovak bez da pokazes sto si napravio i sto te muci ti ne mozemo reci u cem je problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Okani se frontpagea i pocni pisat html/xhtml kod rucno. Tako ce ti se puno bolje prikazivat ( iako ne savrseno ), a i lakse ce bit sredit te nedostatke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Sav styling ti je unutar HTML-a, sto je bezveze i vrlo lose za buduce odrzavanje stranica. Recimo da ti netko kaze da zamijenis zelene podloge sa plavima, sa CSS-om je to cca 20 sekundi posla, dok sa html-ovima imas 20 sekundi puta broj stranica puta broj boxova... Moj prvi savjet bi bio da se okanis WYSIWYG editora i krenes "pjeske" pisat kod, plus naucis CSS obavezno. Iz mog iskustva, prilagodi stranicu za IE7 i FireFox3. Ako budes zelio slozit da sve radi na svim browserima i izgleda jednako, izgubiti ces vjerojatno 5 puta vise vremena nego sto ti je trebalo da napravis same stranice.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|