|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ping prolazi, a ne otvara stranice
Imam probleme vec para dana sa netom, nesto sam opisao u jednoj temi prije par dana ali su to zakljucali zbog loseg naziva.... Ovakva je situacija. Imao sam postavljene staticke IP adrese godinama, sve je radilo do neki dan kad nisam mogao otvorit niti jednu stranicu. Nakon isprobavanja svega i svacega skuzim da su se izbrisali DNS serveri koji su rucno bili upisani godinama...postavim da se automatski dodjeli adresa i sve radi ali sa nekim malim prekidima. Dakle, kada postavim staticku IP adresu, prolazi mi ping prema googleu ali ako u browseru odem na google ne otvara stranicu. Kada postavim "automatski" ping prolazi ali s vremena na vrijeme stane sto uzasno nervira i otezava posao. Ne mogu se vise ni remotat na svoj komp sto sam prije uredno mogao.... Zna netko kako vise rijesit problem? Usput, danas zvao sluzbu za korinike, oni su nesto istestirali, vidjeli da ima nekih prekida i errora pa me kasnije nazvali i rekli da je sve u redu. Hvala Dodatak....ipak, cim se postavi static IP ne moze se na net i ping ne prolazi....
Sloboda Govora Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.03.2009. u 23:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|