Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.03.2009., 19:10   #1
ivan paliska
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
problemi sa sifrom

Pozdrav!
Na pocetku bi htio reci da se znam koristiti racunalom za poslovne svrhe , toliko koliko mi treba(office i snalazenje po netu), dakle,laik da se bolje izrazim.

Razlog zasto se javljam jest taj sto imam mail racun na gmailu koji dugo nisam koristio i zaboravio sifru, koju da bi vratio moram utipkati zamjensku e_mail adresu, a ta mi je bila napravljena na net.hr, a sada ju ne mogu pokrenuti.

Cuo sam nesto o tome da istekne ako se ne koristi 100 dana ili tako nesto . I sada sam na 100 cuda, tamo su mi neki kontakti i podaci koje trebam a ne mogu nikako do njih pa bih vas molio pomoc.

Unaprijed zahvaljujem!
ivan paliska je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2009., 02:15   #2
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor ivan paliska Pregled postova
Pozdrav!
Na pocetku bi htio reci da se znam koristiti racunalom za poslovne svrhe , toliko koliko mi treba(office i snalazenje po netu), dakle,laik da se bolje izrazim.

Razlog zasto se javljam jest taj sto imam mail racun na gmailu koji dugo nisam koristio i zaboravio sifru, koju da bi vratio moram utipkati zamjensku e_mail adresu, a ta mi je bila napravljena na net.hr, a sada ju ne mogu pokrenuti.

Cuo sam nesto o tome da istekne ako se ne koristi 100 dana ili tako nesto . I sada sam na 100 cuda, tamo su mi neki kontakti i podaci koje trebam a ne mogu nikako do njih pa bih vas molio pomoc.

Unaprijed zahvaljujem!
Pročitaj: http://www.net.hr/uvjeti_koristenja/ i javi se njihovoj službi za korisnike.
Ali mislim da ne možeš aktivirat ugašeni mail.. Ako se sam ne sjetiš šifre za gmail, predlažem hipnozu.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.03.2009., 12:36   #3
ivan paliska
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
hvala!
ivan paliska je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas