|
![]() |
#1 |
::pacijent::
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Laptop se smrzava
nadam se da je dobar odjeljak foruma za ovaj problem. naime, lap j enov, star 3 dana. i muči me to što se zna zamrznuti. recimo kada sam instalirao igru (mrtvi AOE 2) jednostano zahalira, po monitoru se nabace neke ružne crte i amen. jedino pomaže prisilni šat daun. isto tako kad radim na njemu nakon nekih sat, sat i pol zahalira, ali to nije svaki put, tako je zasada samo 2 puta riknuo... provjerio sam temperature, CPU oko 60, GU oko 55, HDD oko 50 stupnjeva, a kad je onak na ''ajdl'' onda su 55-50-40. lap je spojen na AC i radi na high preformance, kada se to dogodi.. e da, radi se o Toshibi A300 (C2D T3200, 3GB DDR2, Ati 34xx 256MB, HDD 250 SATA-II) zanima me jel netko imao sličnih problema i kako ih je riješio...ili kako ovaj riješiti, jel ima netko neki prijedlog?? hvala
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Lap ti nije predvidjen za igranje na high postavkama. Smanji dozivljaj i pomiri se sa time Ako ni tada ne bude u redu garanciju imas, pa reklamiraj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
::pacijent::
Datum registracije: Dec 2008
|
ma znam da nije za HP gaming, al ono, nebi smio. al nekako se sada to više ne događa, očitio sam registry i memoriju testirao, optimizirao i sada radi mater mu poganu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|