|
![]() |
#1 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Kuciste za 4 diska
Ovako premjestam si stvari po kuci tako da mi je sadasnje kuciste postalo preveliko, radi se o Chieftec big toweru gdje sam prije drzao 12 diskova, ali kako su diskovi postali veci kapacitetom vise mi nije potrebno toliko diskova i tako veliko kuciste tako da ide lagano u prodaju. Sad bi uzeo recimo Cooler Mastera Elite 334 cijena mu je korektna jedino me brine sto naprijed ima 1x 120mm ventilator. Da li netko ima u sendvicu vise od jednog diska i kako mu se krecu temperature. Na workstationu imam RC 690 i cisto je solidno kuciste osim sto 120mm ventilator ne hladi bas previse hard disk, temperatura mu se krece oko 38C sto je previse s obzirom da cpu je trenutacno na 36-38C. Za zakljucim zanima me koje mi jos mozete kuciste preporuciti, da je kvalitetno i da kosta oko 400kn.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Komp i siga u CM690 sa 1x120mm front ventom - Sami 46C, Seagate 49C, WD 42C. Komp upaljen već 7 dana 0-24h.
![]() |
#4 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Eto o tome govorim, temperature bi trebale biti bar 5-10C nize kad vec postoji ventilator koji direktno puse u njih.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kod mene u antecu 900 su temperature 27 do 30, pogledaj komponente pod moj komp! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|