Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.03.2009., 23:59   #1
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Kuciste za 4 diska

Ovako premjestam si stvari po kuci tako da mi je sadasnje kuciste postalo preveliko, radi se o Chieftec big toweru gdje sam prije drzao 12 diskova, ali kako su diskovi postali veci kapacitetom vise mi nije potrebno toliko diskova i tako veliko kuciste tako da ide lagano u prodaju.

Sad bi uzeo recimo Cooler Mastera Elite 334 cijena mu je korektna jedino me brine sto naprijed ima 1x 120mm ventilator. Da li netko ima u sendvicu vise od jednog diska i kako mu se krecu temperature. Na workstationu imam RC 690 i cisto je solidno kuciste osim sto 120mm ventilator ne hladi bas previse hard disk, temperatura mu se krece oko 38C sto je previse s obzirom da cpu je trenutacno na 36-38C.

Za zakljucim zanima me koje mi jos mozete kuciste preporuciti, da je kvalitetno i da kosta oko 400kn.
Staro 12.03.2009., 07:38   #2
mdrla
Premium
Moj komp

mdrla's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Oglas
Staro 12.03.2009., 08:46   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Komp i siga u CM690 sa 1x120mm front ventom - Sami 46C, Seagate 49C, WD 42C. Komp upaljen već 7 dana 0-24h.
Staro 12.03.2009., 23:47   #4
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor mdrla Pregled postova
Hvala to mi izgleda kao bolja opcija nego Coolermaster

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Komp i siga u CM690 sa 1x120mm front ventom - Sami 46C, Seagate 49C, WD 42C. Komp upaljen već 7 dana 0-24h.
Eto o tome govorim, temperature bi trebale biti bar 5-10C nize kad vec postoji ventilator koji direktno puse u njih.
Staro 12.03.2009., 23:50   #5
mdrla
Premium
Moj komp

mdrla's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
kod mene u antecu 900 su temperature 27 do 30, pogledaj komponente pod moj komp!

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na