|
![]() |
#1 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
Memorija, HDD ili napajanje?
Ovako.. Imam problem sa beginning dump of physical memory. Formatirao sam windowse i instalirao svježe 3 puta ..i svaki put kad ih instaliram od početka dok se windows počne bootati,pa dok dođe u windows slika kako da kažem "treperi" na raznim mjestima,npr posvuda po ekranu su razbacane male crtice (to nisu mrtvi pixeli jer sam isprobao drugi monitor,a ovaj moj na drugi pc i moj monitor na drugom pc-u nema tih crtica..a taj drugi monitor na mom pc-u ima isti problem kao i moj .,dakle nije do monitora) ... .da li je moguće da je to do ram memorije,HDD-a ili napajanja,do koje od ove 3 stvari bi najprije bilo (p.s. isprobao sam i drugu grafu i isto je) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Po tome kako si opisao sve upucuje na grafu ali ako si probao sa drugom i ista stvar onda ces se morati malo pomuciti da nadjes uzrok Prvo pregledaj je li ti PCIe utor za grafu cist, da se nije uvuklo necistoce pa steka kontakt Zatim napravi memtest da vidis da nije stvar u memoriji Provjeri kontakte i kabel monitora Ako je sve u redu onda bi mogla biti maticna. Koja je i imas li mozda 2 PCIe utora ? Ako da ustekaj grafu u drugi Napajanje ne vjerujem ali njega lako provjeris. Posudi od nekog i isprobaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
matična je gigabyte 965p s3 ram radi provjerio sam sa mem test .. trenutačna posuđena grafička je ati radeon x1300,a moja org je 8800 gts 640 mb ... proc je intel core 2 duo e6300 napajanje je tagan 420W (kojeg imam vec oko 2 godine) i jako puno sam iao upaljen PC u ove 2 godine ... HDD imam hitachi sata 320 gb... i da zaboravio sam spomenuti ...uvijek,bilo kad formatiram ili idem formatirati,kad mi je prvo ono da detektira memoriju.itd ..ono gdje su tipke za ulaz u bios,u boot ono kad loada par sec ...kad se loada,uvijek vidim na pola sekunde crvenu zutu boju ako me kuzis ..te kockice,crtice su uglavnom bilo posvuda bilo gdje...i kod formata windowsa i u biosu i u windowsima itd..a promjenio sam 2 grafe....samo s ovom slabijom je manje crtica i kockica,a sa 8800 gts je bilo puno vise i gusce .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|