|
![]() |
#1 |
Tualatin1.3GHz freak!
Datum registracije: May 2004
|
![]() Pozdrav narodu! Ovako, imam pitanje... zelio bih ofarbat tipke na tipkovnici ali problem je slijedeci: koji sprej da koristim, jer ne bih volio da nakon sprejanja ne vidim koja je tipka koja.... moze pomoc? :confused: Tenx carevi! pozdrav
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
mislim da nece ici...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jedino da prefarba s nekim prozirnim lakom
![]() |
#4 |
Tualatin1.3GHz freak!
|
Da,da... mislio sam da sa necim slicnim to napravim... jer vidao sam na drugim forumima tastature koje se prefarbane i sve se lijepo vidi.... je li farbao netko prije tastaturu od vas? Tenx Pozdrav
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
mislim da je to sizifov posao. Dosta komplicirano, a na kraju dobijes neki poluproizvod s kojim nisi zadovoljan ![]() radje kupi gotovu crnu,sivu... vjerujem da ima i florescentno narancastih negdje ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
evo ja sam htio pofarbat u zuto tipkovnicu, i pofarbao sam je i super je izgledalo i vidle su se tipke i sve 5, ali mi je ponestalo zutog spreja pa sam pofarbao tipke u crno ali mi je i njega nestalo i sad je sve za kurac ispalo i ne vide se tipke a ja jedva pisem a da ne gledam tipke,pa si mozete zamislit kolko mi je trebalo da ovo napisem .....a moram cekat utorak da kupim novu+......ahhahahahahaha......evo rezultata.... ![]() ![]()
![]() |
#7 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
pa to je lagano...nabavis si legendu i nakons to pofarbas opet gore napises slova ili ih posprejas...ovisi o ukusu,volji...kaj ja znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
mozes probat ofarbat u zuto, pa nalijepit letraset slova, pa bezbojnim da se ne ogule.. valjda.. to je teorija, za sad ![]()
![]() |
#9 |
pothead
Datum registracije: Jul 2004
|
a da obojaš samo plastiku oko tipki, a tipke pređeš lakom u boji? Recimo crvena tipkovnica i i onaj crvenkasto-prozirni lak? sve skupa bi te izašlo oko 40ak kn i 2 sata posla... ja se trenutno bavim planovima o kućištu... crna boja mu ne pristaje... sad moram sve ošmirglat i ponovno obojat u neku drugu boju, a onda ću i tipkovnicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tualatin1.3GHz freak!
|
Ja sam malo kemijao neke stvarcice.... uzeo sam par tipki sa neke tastature i ofarbao sa zutim sprejom... pa ispalo je OK, jos sam presao slova sa crnim markerom i ispalo je dosta oke... Pozdrav
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Meni je buraz farbao kućište tipkovnice u crno. Nije bas nesto. Radjeno je s crnim sprejom na kompresor, farbano dva puta. I bas tako. Dobijes neki poluproizvod s kojim ces biti zadovoljan par dana a poslije se lupis po glavi zavuces ruku u dzep i pljunes nesto vise love i kupis recimo Sharkoon iluminizirajucu tipkovnicu u boji po izboru. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam tastaturu obojao akralnom bojom (crvena), a tipke ostavio bijele. Mala bočica košta najviše 15KN, a tipke sam ostavio bijele. U svakom slučaju, tastatura nije više dosadna. Tipke možeš obojati lakom za nokte. No, trebao bi vaditi tipku po tipku van da obojaš pošteno...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A da probate pofarbati onim lakom kaj ljudi koriste da si "zatamne" stražnja svijetla na autu? Ima mislim crvenih, crnih.... MIslim da bi se to moralo dosta vidjeti.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|