|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
problem sa igricama
evo imam problem pa ako ko moze pomoci:nakon sto instaliram i pokrenem neke igre poput mafie,max payne1 i 2, need for speed sve se normalno instalira ali kad se pokrene igra odjednom izbaci neku gresku i nemoze se nastavit igrat,a posto mi se to dogada na vise igrica mislim da nije stvar u igricama nego necemu drugome pa ako netko zna sta bi moglo bit neka pomogne molim vas,ps neke druge igre poput manhunter ili football manager i jos neke rade normalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Na temelju danih informacija ("neki error"), predlažem format c: , reinstalacija sustava, novi driveri itd...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
meni izbaci prozor u kojemu pise npr. : max payne has encountered a problem and needs to close we are sorry for inconvenence........ i onda mi je doli ponudeno send i dont send,vjerovatno su svi vidili takav prozor,ja se bas nerazumijem pa mi nije jasno zasto a pogotovo zasto samo na neke igrice |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
![]() reinstalirao sam drivere i uspijelo je,mislim da je stvar bila u audio driverima nesto su me oni zezali al sad sve radi normalno,sve u svemu svima puno hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|