|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Hm, LCD Tv, LCD Monitor, jedan kompjuter, kako napraviti da radi...
Neznam ni sam kako bi naslov napisao, heh Situacija je sljedeća: Imam komp koji vidite pod "Moj Komp:" LCD Monitor reza 1680x1050 i LCD Tv HD Ready. E sada, pošto mi matična ne podržava u isto vrijeme gledanje sa HDMI i DVI (od vga sam odustao) uzeo sam na probu ATI 3450 koja podržava Crosfire i HybridGraphics i pokušao nekako izvesti da mogu u isto vrijeme gledati i na monitoru i tv-u istu sliku. Sve to šljaka ali na jednoj rezi koju odaberem ![]() ![]() Znaći da li je moguće napraviti sa jednog stroja na dva LCDa različite rezolucije i da to sve šljaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa naravno, u CCC-u enejblaš oba monitora, klikneš na jedan, postaviš rezu koju hoćeš, klikneš na drugi, postaviš njemu rezu i bok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav svima !! Budim temu ali slično je pitanje. Moje pitanje je kako u WIN XP PRO dobiti clone display na LCD TV ali bez upotrebe software-a koji je instaliran sa grafičkom karticom. Znači ne iz NVIDIJInog ili ATI CCC kontrol centra. Ja sam isprobao (konkretno u mom slučaju) sa ATI CCC i sve radi kako treba. Da li možda postoji i kakav drugi software koji omogućava nešto slično. Hvala unaprijed !! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|