|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Dragi prijatelji zanima me misljenje, u dilemi sam... Oko sljedeceg ASUS vs. Acer ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ASUS Link CPU: Intel® Core™2 Duo T5750 2.0GHz / FSB667 / 2MB Cipset: Mobile Intel® GL960 Express Chipset + ICH8M Display: 15.4" WXGA (1280x800) Crystal Brite Graficka: Intel GMA X3100 (do 384MB) Memorija: 2GB DDR2 667MHz (2slota, max. 4GB) HDD: 250GB SATA 4200rpm DVD: DVD RW Dual Layer Modem: 56k Fax/Modem (RJ-11) LAN: 10/100 Ethernet (RJ-45) Wireless: 802.11 a/b/g USB: 4x USB 2.0 Ostalo: 1xExpressCard slot (34/54mm) 1x 4-in-1 Card Reader 1x Analog VGA Garancija: 24 mjeseca Tezina: 2.7 kg ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Acer Link CPU: Intel® Dual Core T3400 2.2GHz / FSB667 / 1M Display: 15,4" WXGA Display (1280 x 800) Matt display Graficka: Intel® GL40, Intel® GMA 4500MHD (do max. 1695MB) Memorija: 2 GB DDR2 RAM (2slota, max. 4GB) HDD: S-ATA 160GB sa Acer DASP (Disk Anti-Shock Protection) DVD: DVD-DL Modem: 56k Fax/Modem (RJ-11) LAN: GigaBit LAN (RJ-45) Wireless: 802.11 b/g/n USB: 3x USB 2.0 Ostalo: 1x ExpressCard slot (34/54mm) 1x 5-in-1 Card Reader 1x Analog VGA 1x Acer Bio-Protection Fingerprint Reader (Citac, Otiska prsta) 1x Bluetooth Garancija: 12 mjeseci Tezina: 2.9 kg ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Zanima me Vase misljenje o konfi. te iskustva. ![]() Unaprijed Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Krivi podforum. Ovo bi trebalo ić pod Mobilno -> Prijenosnici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja bi isao na Asusa, imao sam prilike raditi na takvom modelu i cini se oke. Pod veliki plus mu idu 2g jamstva i veci hdd. Asus ima jacu graficku, no s obzirom da su obje preslabe za nekakvo igranje dođe ti na isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
asus ima veći disk, više USB, duplo dužu garanciju acer ima nešto bolju grafu, ali je acer i 500 kn skuplji od asus-a kod nas sada izbor između ova dva ili trećeg ovisi za što ti treba laptop osobno mi se asus više sviđa jer ima veći disk, a ionako su obje grafe preslabe za igranje
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovako molim Moderatora da preseli temu u grupu "Mobilno -> Prijenosnici" Ovim putem isprika svima radi krovog postanja. Ovako Asus je Skuplji za 500kn, po meni je nekako Acer favorit, ali ipak... Asus je jace ime, ali konf. je Acer bolji, je da ima manji HDD (a ASUS ima samo 4200okr/min), velicina HDD mi nije u igri ali svakako da je draze. Ovaj prijenosnik bi se sluzio iskljucivo office & internet, mozda AutoCAD, to je poklon bratu za studiranje. Pa sam malo u dvojbi. Znam da nemogu pogrijesti. Jos koji prijedlog? bio bi jako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Prošao mi je kroz ruke popriličan broj Asusa i Acera i IMHO Asus je 2x bolji notebook. Asus-i su dosta kvalitetnije izrađeni ukoliko ne uzimamo u obzir Acerove top modele. Ovi jeftiniji Aceri izgledaju dosta aljkavo napravljeni i znaju bit podosta mušičavi. Isto tako Asus daje 2g jamstva u startu i godinu dana na bateriju. Mislim da ti je ovo jamstvo na bateriju čak i važnije od 2g na ostatak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Također prst gore Asus i Toshiba prijenosnicima. Super izgledaju, rubusni su i oba u startu daju 2 godine... Al najvažnija stvar je, na koliko para ciljaš? Taj Acer je na nabavi oko 4600kn, dok je taj Asus oko 3600kn, što je velika razlika... Dakle nisi ciljao na cjenu, nego očito na nešto drugo... Po meni, sad je dosta popularna F5Z serija Asusa, recimo AP068, na kojem se može povremeno i CS1.6 ili W3 odigrati... http://www.instar-informatika.hr//ar...p?code=0450781 EDIT: http://forum.pcekspert.com/showthrea...26#post1297026 Dajte prespojite teme, ovako sam mislio da sam poludio da vidim duplo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
meni je x51l punjo ljepši od f5z ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
I meni je lijepši. ![]() Al F5Z ima numerički dio, i webcam, te bolju grafiku za smiješne novce. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|