|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
barton 2600+ +papst 120=48°C
jebo kupio sam papsta i stavio sam pasivni cooler od prijasnjeg coolera na kojem je bio montiran TT volcano 9 vent i bio je na na idle oko 32-35°C,sad kad sam stavio papsta,promjenio sam pastu,ocistio proc i sve to kaj ide a ono temp na idle 48°C,jest da se na loadu ne popne iznad 58° nakon 5 satnog igranja nfsu2 ali mislim da je idle prevelik i to previse?sta da radim?hvala,u cemu bi mogo bit problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Vrati TT nazad! ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
stavi kolju sliku ili barem objasni kako si 9 cm vent zamjenia 12centimetarskim?
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ma mislio sam da znate da postoje u linksu adapteri sa 80mm na 120mm bas za coollere koji se montiraju na pasivni!mogo sam onda i smanjit brzinu tt-a na 1500okretaja a nebi dao 100kn za papsta od 80mm!uzo sam 120mm papsta jer sam mislio da ce bit barem do 40°C na idle,sto mi je prohvatljivo s obzirom na brzinu vrtnje,ali zeznuo sam se!btw baza nije od termaltejka vec on nekog bakrenog kojeg sam prije imo!znaci baza je bakrena,a da probam pasivni od termaltejka stavit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ja sam radio slican mod. Pogledaj sig. Na bakrenjaka od coolermastera koji ima original 60 mm vent koji se vrti na 3000 okretaja stavio sam adapter(sa 60 na 80 mm) i stavio 80 mm coolermaster s led diodama kojeg reguliram potenciometrom (od 1200-2500). Na 2500 okretaja idle temp mi je 40. A taj CM je dosta tih iako se vrti na 2500. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |