|
![]() |
#1 |
Resident Arse
Datum registracije: Feb 2009
|
Kaspersky
Uskoro kupujem KIS 09 te me zanima da li je netko imao neke konkretne neugodnosti (nekompatibilnosti sa programima, driverima, servisima) kod ovog AV-a na XPu/Visti. Meni je trial radio ok, ali svejedno ako netko ima što za reći... slobodno. ![]() Da li je ok sa W7beta? 64bitnim OSovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Znam za svoje xp pro sp3 i za friendovu vistu sp1 da radi mila majka, sve 5, tipa programa instaliraj i zaboravi na njega! E sad za sedmicu ti ne mogu reći jer ne znam nikoga sa njom i kisom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
meni je taj antivirus bio najbolji dok nisam otkrio eset smart security...I dok me nije pocelo zezati za "dodatak" za gta IV... Pa sam ga morao zamijeniti sa nodom...Ugl, moja iskustva su bila dobra s tim AV... Na svemu na sta je bilo inst je radilo... Za win 7 ti bas nebi mogao reci... Al ak sad neradi, radit ce...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
i ja imam kis 2009. jedino mu je zamjerka što treba dugo dok se ne pojavi prilikom startupa. kod neke verzije prije se moglo zamijeniti jedan file sa drugim i taj pšroblem se riješio. inače sam zadovoljan sa KIS 2009, jedino to što kažem ne znam kako da ga podesim da se brže digne. to se riješilo fajlom bl.ppl koju je trbalo zalijepiti na izvornu. ne znam da li nešto postoji da se ovaj ubrza malo. evo linka sa kaspersky foruma gdje se o tome govorilo. http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=30501 kad sam jednom pitao da li ima nešto za kis 2009 (8.0.0.506) ljudi su me blijedo gledali i rekli mi da oni nemaju nikakvih problema sa tim "long boot delay" kod kis 2009. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|