|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Tv kartica problem DVB-T
Popštovani, imam gigabyte TV karticu GT-PTV-TAF-RH koja je hibridna, i nikako ne migu uhvatiti digitalni signal (imam digitalni signal, na gigabyte-ovom stiku koji je samo za digitalu TV i na istoj anteni imam perfektnu sliku). U cemu bi mogao biti problem? Sa tom karticom samo dobio i program CyberLink PowerCinema 4. Imate li koju ideju. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Probaj peticu instalirati i updateove staviti,evo imam i ja Hibridnu Gigabyteovu, ona iz Vemila za 249kn. Sad se mučim da natjeram PowerCinemu 6 da radi kako spada,izašli su neki patchevi za 6,pa gledam. Ali ti za svoju probaj PowerCinemu 5,sa updateovima. ![]() Koju antenu usput imaš? Ja sam sa one male tvorničke prešao na Philipsovu amplified zvijer od 38db, i preporodio se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
provat cu da peticom, ja sam isto stavio 6 i nece nikako da nađe digitalu, stavio sam sa gig. stranice nove drivere za ovu karticu, imam tvornicku, one for all i philips antenu ( 18, 26, 38 dB) ni sa jednom nece ni da cuje za digitalu. nisam više pametan, tj. od digitale mi samo uvati hrt1 druge ni cut..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Vratiti ću se na verziju 5.0..e daj mi reci, jesi uspio ikako razvući sliku preko cijelog ekrana,u smislu wide-a...ja imam rubove prazne jedno 4cm sa svake strane,šta god stavim od letterboxa,truestretcha i panscana..nikako da 16:9 postignem.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|