|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Gaming slušalice!
Evo, otpisao sam kupnju rama od jednog forumaša pa sam odlučio kupiti slušalice za gaming. Kako me kvazi 2.1 merkuri sustav počinje gnjaviti svojom nekvalitetom vrijeme je i da se to mijenja. Naišao sam na ove: slušalice plantronics dsp-500, game, multimedia 616,97 KN slušalice plantronics .90, game, multimedia 275,76 KN slušalice zalman zm rs-6f+m, theatre 6, 5.1 zvuk, mikrofon 483,54 KN Sony MDR-RF850RK slušalice Cijena: 571,08 kn Zalman Theatre 6 Cijena: 401,63 kn donje dve su iz vemila a gornje iz linksa Pa pošto nisam u tome filmu još, molim pomoć u izboru.Preporučite još neke ako znate, mislim dati do 500kn, 600 ako su neke uber! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zalmanice su zakon za igre ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo uštekaj, odaberi 5.1 u audio opcijama i uživaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nisam ih probao još na AN7. Na staroj ploči su radile ok. Ima i to pojačalo za kupiti, možeš uštekati još jedan par slušalica ali bogme ne znam koliko to košta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel bi mogo isprobati sada ili do sutra možda? Neda mi se davati još 600kn za zvučnu...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Budem probao kasnije kad se skinem sa neta pa ti javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
nije mental govorio da treba pojačalo već da integrirani zvuk(na NF7-S) ne daje "pravi filing"....i onda kad sam dobio integrirani VIA Envy na chaintech-ici shvatio sam koliko sam u pravu bio....zvuk x puta bolji....kad sam spalio ploču i prešao opet na "obični" onboard(mislim da je realtek 850 u pitanju)......skoro sam plakao....šmrc ![]() uglavnom preporučam zalmanice, i u kombinaciji sa SS na abitici ćeš imati dobar zvuk....no za pravu stvar ili audigy2 ili terratec ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Evo, ja pobio par desetina što mutanata što negativaca u Far Cry-u i dela fino. Daje dosta jači output na slušalice nego kaj sam imao na Terratecu, nisam gledao na podešavanja, samo sam spojio i uključio 5.1...kad sam zapucao skoro mi je glavu otkinulo ![]() Baš ću ovih dana malo istestirati da vidim malo razliku Terratec vs SS... Uglavnom kaj se tiče Zalmanica na AN7 dela sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Hvala Jelc i Mental! Budem sutra valjda i ja uživao kao i vi (tj. već danas ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|