|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
wireless spajanje
dakle imam dva kompa u kuci (jedan u potkrovlju jedan u prizemlju),i spojio bi ih na net znaci trebalo bi mi dvije bezicne mrezne kartice i jedan wireless router e sad me zanima ako je to sve sto trebam koji ruter iz oglasnika da uzmem a koje da izbjegavam ?! ako netko moze dati info ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
thompson se pokazao kao jako pouzdan... bar se ekipa ne zali previse na njega |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
fala na odgovoru e sad me zanima ovo: imam u potkrovlju modem i spojen na komp i imam sad jos jedan komp u prizemlju.da li mogu a da ne kupujem wlan s dva modema spojit jedan komp u potkrovlju kak je do sada a drugi modem spojit s novim kompom u prizemlju? i da sve radi ko urica? ili bas moram kupit wlan i umrezit to tako da mogu na net? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemožeš imat dva modema / routera na istoj tel. liniji i da rade istovremeno. Znaći, jedan uređaj a relaciju prizemlje - potkrovlje rješi žicom (lan, bolje rješenje) ili bežično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ma znam al jednostavno ne mogu,jedan je komp dva kata nize i to je nekih cuda desetina metara kroz katove za provuc morat cu ic na wireless a onda mi samo dragi bog moze pomoc kad kupim neki thompson wlan kako da to sve narihtam da radi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mozes
![]() |
#9 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@ivan99cro - nebi bilo lose da si slozis neku kanticu buduci da ti je velika udaljenost ovog donjeg kompa, tako ces izbjec eventualne probleme sa signalom slozi si jos i mali pigtail na koji ces spojit kanticu 20-30cm i mislim da onda nebi trebalo bit problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|