Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.03.2009., 20:39   #1
Cicko_19
Premium

Datum registracije: Mar 2008
Toshiba Satellite A210-1AO

Imam Toshiba Satellite A210-1AO i odličan je laptop za moje potrebe...

Samo ima jednu manu, malo se grije pa sam odlučio kupiti neko postolje sa ventilatorima za njega.

Ima li netko neki prijedlog?

Meni se ovaj čini prigodnim i odličnim - http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=8752&catid=51

Što vi mislite?

Zadnje izmijenjeno od: Cicko_19. 16.03.2009. u 22:30.
Cicko_19 je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2009., 04:05   #2
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Cicko_19 Pregled postova
Imam Toshiba Satellite A210-1AO i odličan je laptop za moje potrebe...

Samo ima jednu manu, malo se grije pa sam odlučio kupiti neko postolje sa ventilatorima za njega.

Ima li netko neki prijedlog?

Meni se ovaj čini prigodnim i odličnim - http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8750

Što vi mislite?
Pa svaki laptop se malo grije . Ak ga mozes drzat na koljenima, ne treba ti hlađenje, a ako ne mozes, nosi to na servis da vide u čemu je problem (malo ce ga ocistit i to je uglavnom to)..
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.03.2009., 09:52   #3
Cicko_19
Premium

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Pa svaki laptop se malo grije . Ak ga mozes drzat na koljenima, ne treba ti hlađenje, a ako ne mozes, nosi to na servis da vide u čemu je problem (malo ce ga ocistit i to je uglavnom to)..

Nošen već na servis, ali mi ga se ne da svako malo nositi na servis pa sam mislio kupiti postolje koja bi mi hladila lagano laptop i time bi laptop bio lagano nagnut i bilo bi ugodnije tipkanje po tipkovnici...

Imaš kakav prijedlog što se tiče postolja? Koje uzeti?
Staro 07.03.2009., 10:01   #4
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Cicko_19 Pregled postova
Nošen već na servis, ali mi ga se ne da svako malo nositi na servis pa sam mislio kupiti postolje koja bi mi hladila lagano laptop i time bi laptop bio lagano nagnut i bilo bi ugodnije tipkanje po tipkovnici...

Imaš kakav prijedlog što se tiče postolja? Koje uzeti?
Moraš tražit hladnjak po laptopu.. pogledaj (izmjeri) gdje su ti ventilatori na laptopu (kako ti zrak struji kroz njega), gdje je tocno proc... i onda u trgovinu s metrom.. Da uzmes onaj hladnjak koji ce imat ventove tamo gdje ti je lap najtopliji!
Ali ja sigurno ne bi uzimao s ventovima hladnjak.. Nakon nekog vremena će bučat ko avion. A i pitanje je hoce li ti spustit temperaturu.. Ako dobiješ 10°C manje, smatraj se sretnim.
  Reply With Quote
Staro 07.03.2009., 11:05   #5
Cicko_19
Premium

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Moraš tražit hladnjak po laptopu.. pogledaj (izmjeri) gdje su ti ventilatori na laptopu (kako ti zrak struji kroz njega), gdje je tocno proc... i onda u trgovinu s metrom.. Da uzmes onaj hladnjak koji ce imat ventove tamo gdje ti je lap najtopliji!
Ali ja sigurno ne bi uzimao s ventovima hladnjak.. Nakon nekog vremena će bučat ko avion. A i pitanje je hoce li ti spustit temperaturu.. Ako dobiješ 10°C manje, smatraj se sretnim.

Zato planiram uzeti postolje sa 3 ventilatora - http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=8752&catid=51

Samo što hrvatsko tržište slabo opskrbljeno sa takvim postoljima... Tako da nema baš previše izbora, kad kupim gore navedeno postolje te ga testiram, napisat ću par riječi o njemu...

Pozdrav

Zadnje izmijenjeno od: Cicko_19. 16.03.2009. u 22:32.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno