|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Media Centar - ICY BOX
Drugari, jel valja ovo sta? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=363.000.008 Dajte sugestije, prons, cons ![]() ![]() Puno hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nadam se da znaš da je to cijena bez harda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Definitivno. Pomoću neke jeftine HD3xxx ATI-ce bi i Atom mogao bez problema vrtiti HD materijal.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ima li nesto napravljeno da se moze uzet i ducanu bez cackanja po tome? Tipa ova ICy box? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neka ti kolega kaze sta to nevalja konkretno, ja ga koristim vec dva mjeseca i nisam mu naso nikakve ozbiljne mane ekstra spravica za malo love. Pun net clanaka i zadovoljnih ljudi i sad se nadje neko fol pametan da pljuje po necemu bez argumenata to je ovdje izgleda posta o obicaj.
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
I meni se čini da je taj WD prva liga, pogotovo za te pare - oko 800kn ako se ne varam? Jedino što bih ja osobno želio od svih tih uređaja je stream preko LAN-a. Odnosno, da ga mogu ubosti u router i da mu pokažem mrežne diskove (ne USB) na kojima se nalazi muzika i filmovi i piči... E da, Ubleha - da ne kopam sada; čita DVD direktorije (Video_TS) s hard diska? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Cita sve zivo, a postoje hackovani fw sa kojima moze i na lan i moze se spojiti eksterni dvd pogon tako da cita sve sa njega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
On ima mrezni port? Daj linkove za taj fw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Nema mrežni nego dva usb porta, lan funkcionalnost dobiješ sa usb-lan adapterom. O neslužbenim verzijama firmwarea imaš temu na avs forumu: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1100062 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
U slučaju da se odluiš na kupnju mislim da ću uskoro prodavati svoj wd. Sa uređajem sam zadovoljan ali mi se pokavrio linijski dvdi snimač, pa sad trebam neku htpc konfiguraciju sa dvb tunerom radi snimanja tv programa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|