|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Pozdrav, znači imam gore navedeni laptop, jučer kupljen znači brand new! Ovak na njemu je vista, a pošto te windowse nepodnosim odmah sam htio xp stavit ali ima problem! Laptop posjeduje one programe tipa eMpowering, acer arcade, acer fingerprint reader....itd. uglavnom nisam dobio nikakav recovery cd, što npr. toshiba ima, i sad neznam kad bi rušio sustav dali bi mi ostali ti svi programi jer su stvarno odlično napravljeni i lijepo izgledaju! Mislim da bi mi se sve izbrisalo i da ništa od toga ne bih imao...neznam dali je ovo pravo mjesto za ovakav problem al eto ako neko ima isti ili sličan laptop neka podijeli mišljenje, hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
pa pokušaj..... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
jooj e ovaki odgovori su mi najjači e... pa to sam i ja skonto, al zato sam i otvorio temu da pitam jer možda ima neko iskustva s tim, da nesjebem...nemoj uopće odgovarat ak ćeš mi napisat "googlaj, sve ima na googlu i take šeme"...'fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imaš li uopće opciju downgradeanja Viste? Za downgrade moraš imat Business ili Ultimate inačicu. Pogledaj malo po manualu od prijenosnika za detalje. Uglavnom ti Acerovi programi nakon downgradea najvjerojatnije ne ostaju nego ih moraš sam instalirat, kao i ostatak drivera. Ovaj downgrade ti se veže jedino za orginalnu licencu koja je često najmanje važna krajnjem korisniku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
sumnjam da će ti raditi...ja imam acer 6935g i windows 7 pa ne rade...što se tiče drivera nećeš imati većih problema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Imaš drivere na netu tu užasno me živcirala vista pa sam ju maknuo imam isti taj laptop, evo baš sam danas to radio pol dana, jedino šta nećeš imat je acer empowering technologies, čim skužim kak da napravim back up svega do sad probat cu sa starim verzijama prosli put kad sam probavao nesto sam zbrljao pa sam morao formatirat opet sve i nanovo. Mislim da nisam blue ray disk jos instalirao i neznam jel instaliran hdmi izlaz ostalo sve radi, možda infra red ne radi, to mi netreba pa nisam ni gledao, ako ga ima uopće laptop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Pozdrav ljudi! Imam već neko vrijeme 8930g i od jućer isprobavam na njemu win7 (64bit)! Ovak kaj se tiće same instalacije nije bilo problema, uglavnom su windowsi sve sami prepoznal, al neke drivere treba solo instalirati. Sve drivere možete skinuti sa acerove stranice, jer driveri za vistu(64x) šljakaju i na win7! Evo kaj sam moro instalirati i radi: 1. Audio realtek 2. Fingerprint ABIG -acer bioprotection 3. Touchpad synaptics 4. VGA nVidia - control panel - i onda sa nVIDIA stranice skinut najnovije drivere za win 7!!!! 5. CIR-ITE - infrared 6. Camera Suyin - acer cristal eye webcam 8. Card reader silicon Kaj ne radi: 1. Empowering tech. ne rade uopće na win 7 (osim eAudio al to ni ne treba) 2. Gumb za Emp.tech. ne radi 3. MC controler tipke rade, ali volume bar ne radi kak bi trebao 4. Acer Arcade deluxe - ne vrti blue ray, tako da nemojte opće instalirat već instalirajte Cyberlinkov powerDVD 9 s kojim blue ray radi odlično! ---još moram probat nekoliko igrica (fallout 3 i pes 2009) preko HDMI-a na LG telku pa ću vidit kak vrti!!! Uglavnom molim sve koji uspiju sredit emp.tech. na sedmici da jave kak!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ideš ovdje, odabereš model svojeg laptopa i svi dodaci ti se nalaze u Application tabu. Između ostaloga tu imaš manual, BIOS updateove i najnovije drivere za razne verzije windowsa. Nadam se da sam ti pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Sve drivere možeš skinuti sa acerove stranice na kojoj moš i odabrati za koji OS želiš... Inaće sredio cine dash media console za win7 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|