|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
LEnovo SL500 kupnja
Za par dana mi stize ovaj laptop.. dali sam pogrijesio u odabiru ili sam za te pare mogao naci nesto bolje? Kakva je gradicka na ovom laptopu ( 4500m)? Dali ce moci posluziti u buducnosti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš integriranu Intel grafiku koja (kao i ostale od Intela) baš i nije bogzna što. Ona obavlja osnovne funkcije (net, office, filmovi, pokoja igra na slabijim detaljima), ali za nešto jače od toga - zaboravi. Ne znam šta podrazumijeva tvoja 'budućnost', ali misliš na igre onda si se zahebo na samom startu - integrirane grafe NISU za igranje. http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Nebus mogel nis igrat an tome , al da je laptop za igrice - nije , tak da ti je izbor sasvim ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ma ne treba mi za igre..treba mi za posao,programiranje,kucanje teksta isl..... Najvise me zanima jesam li fulao u izboru.. Nalazio sam mnogo jace konfiguracije za te pare od Acera ili MSI,ali mi svi kazu da je Lenovo najbolji i bez obzira sto je slabiji recimo od jednog ACERa, necu pogrijesiti ako ga uzmem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
treba mi za posao,programiranje i kucanje teksta... na to sam mislio kad sam rekao hoce li me dobro sluziti...nalazio sam mnogo jace konfiguracije od acera ili msi za iste pare ali svi mi kazu da je Lenovo najbolji i da necu pogreijesiti ako ga uzmem iako je konfiguracija slabija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Pogledaj malo na http://forums.lenovo.com/lnv/board?b...d=SL_ThinkPads , gro problema ljudi imaju sa sl serijom,dosta od toga je serijski. Štajaznam,vidi kad ti dođe jesi zadovoljan,ako ne-vraćaj. Moj ima par nekih glupih problema,trzanja,laga i slično,al mi ga se neda nosit u servis jer mi trenutno treba. Dok r60 radi ko zmaj od prvog dana,zato sam i uzeo sl500. Zajeb. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|