|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Vip mobile connect kartica i raskid ugovora
Naime, cura je uzela tu glupost jer joj je bila frka i pod hitno joj je trebao net....potpisali su ugovor i trajni nalog. Kasnije joj pocnu stizati opomene da nije platila racune, a islo je kao sve preko trajnoga naloga...na kraju skuzi da su trajni nalog shebali i da mora preko uplatnice normalno placati. U centru Zg smo, a signal je ocajan...uglavnom uzas od proizvoda....tj poluproizvoda....malo radi pa ne radi. Dali ima koja caka da se taj ugovor prekine...bar na temelju nezadovoljstva uslugom i sto su shebali to sa trajnim nalogom. Ajde ako netko zna tu prituzbu lijepo "srociti" neka mi posalje na PM pa da to rijesim sa njima....jer je ta kartica uistinu njesra. TNX unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eh ovako,kartica je sranje,istina,ali bojim se da tesko mozes nekim putem si pomoci.Naime radio sam donedavno u VIP centru,te znam sta ce i kako ce ici. Ako su samo opomene došle,onda je još ok,ako je predano na utuženje onda nastaje problem. Moj savjet (što je najčešće prolazilo) je doći u VIP centar,reći da ste nezadovoljni uslugom i uređajem,te da želite podnjeti zahtjev za raskidanje ugovora bez dodatnih naknada.Zatim ce se ispod kopije tvoje osobne (tj cure,mora doci vlasnik ugovora tj linije) navesti problem te zamoliti da se odobri raskid CB-a bez naknade.unutar par dana ces biti kontaktiran da li je proslo ili ne.Pazi mogu odobrit ili nemoraju,na njima je.S time da bi trebao racune platit koji su dosli,da i ti ukazes na svoju fer stranu,ali nemoj jos nista placat dok ne porazgovaras sa osobljem u centru.moj savjet ti je ako si iz zg-a,odi u centar 4 na velesajmu,definitivno najbolje osoblje tamo,i iskreno ce ti reci kako pomoci te sto napraviti. Bojim se da drugog (barem legalnog tipa prituzbe) puta nemas,jer ugovor je sklopljen,te je potpis validan. A curu nabatinat sto trci pred rudo,bilo je puno boljih solucija za hitni net ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma racuni su placeni, ali samo zelimo raskinit ugovor i to je to. Prvo su zahebali jer je ona napravila trajni nalog preko kojega je usluga jeftinija i takav je ugovor i potpisala....da bi kasnije bilo da oni to uopce nisu ispostovali i da se placa normalno putem uplatnice....a pod dva, uredaj uopce ne radi kako treba....brzine su uistinu jadne. Mislim da su se onda i oni trebali drzati ugovora i sve to rijesiti putem trajnog naloga, a ne putem normalne uplatnice jer je tako usluga skuplja....znaci oni se nisu drzali ugovora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
prijatelju razumijem tvoju agoniju,ali potpuno,ali fora je da slobodno procitaj sta pise na poledini ugovora,vip se ogradio od svega.i od trajnog naloga i od jadne usluge.nazalost je tako. kazem ne branim ih,i znam da je vip sto se tice interneta te fiksne telefonije stvarno jadan,oboje ne radi kako bi trebalo,tj radi veoma jadno. ako ti imas kopije uplata da je placeno,takoder prilozi uz zamolbu,i ako ces ici na fin i lijep nacin (samo budi realan,uvijek sam mrzio ekipu koja se dosla i izderala na nas prodavace,gle usluga je govno,oboje to znamo samo ti ja to nesmijem rec,ali cu ti pomoc na ljudskoj razini),objasni prodavacu koji je tamo i potrudit ce se da sve bude lijepo rjeseno,vjeruj mi mislim da ekipa na velesajmu su jedini koja se stvarno ponasa prije svega ljudski,napravit ce sve sta je u njihovoj moci.isto tako odi sto prije vidit s njima i dogovorit se,da te ne predaju na utuzenja,blackliste i slicno,samim time si pogorsavas mogucnost za raskidanje cb-a bez naknade. drzim ti fige prijatelju,kazem stvarno velik postotak realnih problema je prolazio,navedi gro problema (slaba pokrivenost signalom,ocekivao si HSDPA,softver je ponekad bugovit,ucestali prekidi itd itd,zamoli da ti se odobri raskid,te ostavi kontakt)
![]() |
#5 |
Premium
|
Bili smo u VIP-u neki dan i zenska nam rekla da mozemo dogovoriti "sastanak" sa likom iz njihove tehnicke sluzbe ili tako nesto slicno pa da on pogleda USB i da vidi u cemu je problem!?! Hmmm....da ipak odem do velesajma ili da dogovorimo taj famozni sastanak!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
eh kolega, imam ja sličan problem. stari je uzeo taj šit od kartice i fakat se služi s njom onak jedamput mjesečno kad je na putu. sad namjerava uzeti novi laptop i hoće zamjenit za onaj koji ima usb... tj riješit se vip kartice. i ja zvao i ženska u službi mi kaže da nepostoji način da se ugovor koji je na 2 godine prekine istovremeno. ono dođeš kažeš makni i to je to. i ak se prekine da se mora plaćati naknada od 200 kn do isteka ugovora. ma gamad kaj da velim... i da slažem se sa robertom7 treba ga pošpotat kaj je to uzel...
![]() |
#7 |
Premium
|
hm,sastanak u gajevoj vjerujem sa tehnicarima,pazi neznam koliko ce ti pomoc,eventualno da uspijes dokazat da su brzine jadne i mizerne ( ali famozno je da je uvijek kada se dode u vip centar,barem ljudi koji su meni dolazili,uvijek je radilo dobro ).mozes probati svakako,ako se i tamo pokaze losa kvaliteta onda ti i tehnicari mogu odobriti raskid ugovora bez cb-a,tj salju njima gore u ured "dokaze". ako to ne prode onda trazi da napises zamolbu. @pexy,ista stvar,zamolbom eventualno ishoditi usb stick ili modem,iako su slucajevi gdje se to odobrilo rijetki,i vecinom su odobreni ljudima koji su,da se izrazim laicki,radili dobar promet vipu.
![]() |
#8 |
Premium
|
Malo da dignem temu....USB uopce skoro pa nije ni koristen cijeli mjesec i zarucnica dobila racun cca 470 kn!?!?! WTF!?! Zvali SZK i saznali ovo.....potpisala je ugovor pod jednim uvjetima i po drugoj cijeni, a oni joj samoinicijativno promjenili tarifu i automatski povecali cijenu usluge i svega...a nisu ispunili ni ovo za trajni nalog! Pitam se...kako netko u VIP-u moze sam npr. meni promjeniti tarifu kako se sjeti!? Od kuda nekome pravo da mi promjeni tarifu bez da me kontaktira i pita dali ja to zelim ili ne zelim!? Isto tako su odjednom prestali stizati ispisi spajanja na net i svega ostaloga! Nisam imao vremena za baviti se time, jer sam i sam imao frku oko VIP-a i njihovoga Home Box-a koji je danas vracen bez ikakve naknade i jos su oni meni platili nekih 91 kn...ne ne znam zasto, ali ok.... Taj HB je malo zesce njesra bilo i lijepo sam podigao tuzbu, prijavio ih na sve moguce strane, zvao im SZK-e svaki dan i ispitivao ih sve moguce oko HB-a na sta nisu znali niti jedan odgovor, da bih nakon sto sam podigao tuzbu dobio odmah drugi dan ovo: Postovani gospodine, zahvaljujemo na Vasem e-mailu u kojem ste izrazili nezadovoljstvo koristenjem Homebox usluge. Buduci da se, po opisu poteskoca, nalazite na mikrolokaciji nedovoljne pokrivenosti signalom (moj dodatak....nalazim se u strogom centru Zagreba....skoro pa pored njihove zgrade, a sada tek malo dalje), odobrava se raskid ugovora bez naplate ugovorne obveze. Raskid je potrebno napraviti u roku sljedecih pet dana na istom prodajnom mjestu na kojem ste ugovor potpisali, uz vracanje Homebox uredjaja i sve dodatne opreme. Raskid moze realizirati platezno odgovorna osoba, odnosno potpisnik ugovora. Uputa o pravnom lijeku: Ukoliko niste zadovoljni ovim odgovorom mozete se u roku od 15 dana preporucenom postom u pisanom obliku, sa preslikom osobne iskaznice i vlastorucnim potpisom obratiti Povjerenstvu za rjesavanje prituzbi potrosaca, Vrtni put 1, 10000 Zagreb. Srdacan pozdrav, VIPnet d.o.o. Ana Grubisic Sluzba za korisnike e-mail: sluzba.za.korisnike@vipnet.hr web: http://www.vipnet.hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|