Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.05.2009., 16:31   #1
z33
Premium
Moj komp

z33's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Problem pri gašenju, resetiranju i odlasku u stand by

eo ovako, imam novi komp. star par mjeseci, sve radi super i odlicno dok ne odlucim ugasit, resetirat ili otici u stand by.
1. Gasenje i resetiranje: kad odem ugasit komp sve je ok i onda dodje do onog "windows is shuting down", e tu nekad stoji 10-15 min i ugasi se, a nekad cekam pol sata i nista, pa ga moram "rucno". A nekad mi prodje i taj dio i bude samo crn ekran, al komp jos radi, i opet ga rucno. ali kad se upali ponovo, nema nikakvih problema, kao da se normalno ugasio ili resetiro.
2. Stand by: ispocetka mi je radilo sve ok, odem u stand by preko noci, ujutro ustanem i upalim. radi sve ko po loju. tako mi je radilo jedno tjedan dana, nisam ga uopce gasio ili resetiro. i onda sam jednom moro resetirat. te veceri sam opet otiso na stand by, ono iznenadjenje. komp ode u stand by, ali se svi cooleri(osim onog na grafickoj) jos uvjek vrte. u stand by i idem prek noci da mi cooleri ne buce...

i jos dva manja "problema", mozda je povezano.
jednom sam oso na log off, i ekran mi se samo zacrnio. ostavio sam neko vrijeme mozda se pojavi nesto al nista. to se dogodilo samo jednom i nije se ponavljalo, al ko zna ^^
i drugo, ovo je vise cudno nego sto je problem, al kad ugasim komp, bas ugasim, lampice na tipkovnici svijetle, uopce se ne gase...

ponavljam, komp radi savrseno dok ga ne idem ugasit.
sad ne znam jel ovo HW problem ili je nesto do windowsa.
nadam se da je netko imo slicnih problema koje je rijesio
z33 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno