Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.02.2009., 22:05   #1
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Ne mogu podići Windowse zbog vlastite gluposti

Meni neće podić windowse ni iz safe moda niti iz last known good configuration, niti iz ičega, išao sam skidat "driver detective" od nekud (pisalo je da mi može harm my computer ja ipak budala stisnuo run) i njegov instal shield je par minuta radio initilajzing microsoft framework, to mi bilo sumnjivo, pa pošto se nije dao cancel morao sam na silu gasit komp, sad mi se nikako neće dići Windowsi xp Pro sp3, probao last known good configuration i on prođe crni ekran ovaj prvi poslije biosa, i stoji na onom microsoft Windows xp plavom sat vremena samo doda u kut protected by kaspersky lab i nikako da ode na welcome screen, isto i iz normal moda i safe moda, ima netko nešto pametno? Da napomenem da mi već neko vrijeme ne radi cd rom neće ništa učitavat pa tako ni boot cd da probam repair. Nula bodova. Svaka pomoć dobrodošla, pišem s moba kad ne mogu s kompa hvala
Old friend je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2009., 02:46   #2
zmikic
Premium

zmikic's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
uzas. za pocetak nabavi cdrom koji radi. i tako ces morati instalirati nove win ako sipiar ne pomogne
Oglas

Oglas
Staro 24.02.2009., 08:30   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
da, bez cd cige nećeš nikuda. U najboljem slučaju ćeš morati napraviti samo popravak instalacije, u gorem reinstal. U svakom slučaju ti treba cd-rom.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2009., 10:17   #4
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Da, nakon pokušavanja svega i svačega bez cd cige, kako si dobro napisao ne gine mi nošenje na servis, nadam se da će ući u garanciju popravak, u svakom slučaju hvala za odgovore. :cheers:
P.s. Možda netko opet iznova izvuče pouku, ako napiše da nešto može naštetiti kompu, to nešto ne ići instalirati, meni dobra škola Bogme!
Old friend je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno