|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ne mogu podići Windowse zbog vlastite gluposti
Meni neće podić windowse ni iz safe moda niti iz last known good configuration, niti iz ičega, išao sam skidat "driver detective" od nekud (pisalo je da mi može harm my computer ja ipak budala stisnuo run) i njegov instal shield je par minuta radio initilajzing microsoft framework, to mi bilo sumnjivo, pa pošto se nije dao cancel morao sam na silu gasit komp, sad mi se nikako neće dići Windowsi xp Pro sp3, probao last known good configuration i on prođe crni ekran ovaj prvi poslije biosa, i stoji na onom microsoft Windows xp plavom sat vremena samo doda u kut protected by kaspersky lab i nikako da ode na welcome screen, isto i iz normal moda i safe moda, ima netko nešto pametno? Da napomenem da mi već neko vrijeme ne radi cd rom neće ništa učitavat pa tako ni boot cd da probam repair. Nula bodova. Svaka pomoć dobrodošla, pišem s moba kad ne mogu s kompa hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
uzas. za pocetak nabavi cdrom koji radi. i tako ces morati instalirati nove win ako sipiar ne pomogne
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da, nakon pokušavanja svega i svačega bez cd cige, kako si dobro napisao ne gine mi nošenje na servis, nadam se da će ući u garanciju popravak, u svakom slučaju hvala za odgovore. :cheers: P.s. Možda netko opet iznova izvuče pouku, ako napiše da nešto može naštetiti kompu, to nešto ne ići instalirati, meni dobra škola Bogme! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|