Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.01.2009., 03:19   #1
ghost3z
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Nashuatec

Zanima me jel zna netko nešto o Nashuatecu i njihovim laser printerima. Cijene su im vrlo povoljne, npr. color laser već od 830kn, sad ostaje pitanje kvalitete, djelova.....

web uvoznika
http://www.copy-electronic.hr/index.htm

Hvala
ghost3z je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 08:45   #2
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor ghost3z Pregled postova
Zanima me jel zna netko nešto o Nashuatecu i njihovim laser printerima. Cijene su im vrlo povoljne, npr. color laser već od 830kn, sad ostaje pitanje kvalitete, djelova.....

web uvoznika
http://www.copy-electronic.hr/index.htm

Hvala

Uzeli jedan kolorac za probu. Mislim da ćemo imati vrlo brzo u ponudi obnovu tonera za isti.
Adriatix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.01.2009., 16:40   #3
ghost3z
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Adriatix Pregled postova
Uzeli jedan kolorac za probu. Mislim da ćemo imati vrlo brzo u ponudi obnovu tonera za isti.
Samo za tog kolorca (pretpostavljam da se radi o SPC220N) ili ćete imati i za ostale (mene konkretno zanima mono laser SP3300)?

E da evo i link na recenzije kolorca http://docs.google.com/gview?a=v&att...lication%2Fpdf
Staro 29.01.2009., 17:53   #4
ghost3z
Premium
Moj komp

Adriatix?
Staro 29.01.2009., 17:56   #5
Adriatix
Banned

Citiraj:
Autor ghost3z Pregled postova
Samo za tog kolorca (pretpostavljam da se radi o SPC220N) ili ćete imati i za ostale (mene konkretno zanima mono laser SP3300)?

E da evo i link na recenzije kolorca http://docs.google.com/gview?a=v&att...lication%2Fpdf
Koliko vidim ne bi smjelo biti problema ukoliko donesete toner na punjenje čim javi poruku >>Toner Low<<<
Staro 23.02.2009., 12:05   #6
smogovac
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Adriatix Pregled postova
Koliko vidim ne bi smjelo biti problema ukoliko donesete toner na punjenje čim javi poruku >>Toner Low<<<
Frend mi je prije par dana uzeo punjeni toner jer je bio nesto jeftiniji i rasuo mu se po printeru, a ispis nije ni blizu kak treba biti. Ja imam Canon BJ i iz losih iskustava sa plagijatima zakljucio sam da je pametnije dati nasto vise pa sam miran nego da izgubim jamstvo. Frendu su dosli iz te firme Copi elektronic sa printerom i instalirali ga, stavili novi firmver, objasnili kak radi i sve to u cijeni printera. Nije dao kunu vise .
Sad mu je krivo kaj nije kod njih kupio originalni toner jer su stvarno bili fer, a sigurno mu ga sad nece cistit pod garancijom.
smogovac je offline   Reply With Quote
Staro 25.02.2009., 22:05   #7
Adriatix
Banned

Citiraj:
Autor smogovac Pregled postova
Frend mi je prije par dana uzeo punjeni toner jer je bio nesto jeftiniji i rasuo mu se po printeru, a ispis nije ni blizu kak treba biti. Ja imam Canon BJ i iz losih iskustava sa plagijatima zakljucio sam da je pametnije dati nasto vise pa sam miran nego da izgubim jamstvo. Frendu su dosli iz te firme Copi elektronic sa printerom i instalirali ga, stavili novi firmver, objasnili kak radi i sve to u cijeni printera. Nije dao kunu vise .
Sad mu je krivo kaj nije kod njih kupio originalni toner jer su stvarno bili fer, a sigurno mu ga sad nece cistit pod garancijom.
Nekao mi ovaj rukopis izgleda poznat: Nešto kado da je netko prepisivao uputsto od HP Canona ili Epsona.

Vuk dlaku mijenja ali čud nikada.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno