|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
(riješeno) Driver za zvučnu karticu bih trebao
Mucim se vec 1-2 h da nadjem driver i nikako da nadjem kako treba driver za zvucnu karticu ...Dali mi iko moze pomoci mozda oko toga.... Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional Naziv matične ploče Epox EP-8KDA7I Chipset na matičnoj ploči nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer Zvučna kartica nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface Ako mi ko moze pomoci bio bi mu zahvalan mnogo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da bi driver za nju trebao biti u chipsetim driverima. A nvidia za sve svoje chipsete koristi iste drivere. http://www.nvidia.com/object/nforce3_winxp_5.11
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
odi u device manager i vidi da li imas kakve upitnike i usklicnike te vidi sto se nalazi u Sound, Video and Game Controllers ( tu trebaju biti instalirani drivers od zvucne)
![]() |
#6 |
Banned
|
Hvala ti super sada sve mi radi... Al evo danas sam rusio system na Laptopu i isto sranje ...Nasao sam bez beda sve drivere ,za maticnu ,lan , wifi ama bas sve...Al opet nemogu za zvucnu karticu naci... Nikako ...Na compaq-ovoj stranici nema ..Neznam vise di da trazim.... Naziv matične ploče Hewlett-Packard HP Compaq nx6310 (EY589ES#AKN) Zvučna kartica Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1] Hvala unaprijed ako bi iko mogao mi to naci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Nema? Select operating system |
![]() |
![]() |
|
|