|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
(riješeno) Smrzavanje pri instalacijama igara
Imam problem pri samoj instalaciji novijih igračkih naslova.Naime u procesu instalacije računalo mi se smrzne, svaki put na različitom postotku. U čemu bi mogao biti problem? Konfiguracija: CPU Quad Q8200 @ 2.33GHz VGA ATI Radeon 4850 512 DDR3 MBO GIGABYTE EP45-DS3R RAM 4 GB Kingmax Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Smrzne ti se pri instaliravanju novijih igrackih naslova?? svaki put na drugom postotku? Onda za pocetak nebi trebalo imati veze sto instaliravas novije igracke naslove. Trebalo bi se smrznut i u nekim drugim sitacijama. Smrzavanje znaci hardverska greska. Sada trenutno problem moze biti bilo koji hardverski dio u kucistu tvog kompjutera...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Možda zvuči nevjerojatno, ali to se događa samo pri instalaciji igara. Recimo, instalacija Visual Studia od Microsofta, ajmo nazvat složenija, prođe najnormalnije. Al jednostavno, kada hoću instalirati igru, samo se smrzne. Da li posotji neki dijagnostički program kojim bi mogao procjeriti svaki komad hardvera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Koristio sam DeamonTools-e i izgleda da je u tome bio problem.Nakon što sam probao sa MagicIso, sve je radilo.... OK, problem rješen...Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|