|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Printer
S obzirom da sam totalno prestao pratiti tržište printera, a upravo mi je crkao Epson Stylus Photo 700, trebam novi printer. Cijena nije neki problem (za dobar ink jet spreman sam dati i 1500 kn), bitna mi je kvaliteta otiska, da ima odvojene tinte u glavi, po mogućnosti da ima i photo tinte i da je tih ( ![]() ![]() Kako čujem, i kolor laseri su pojeftinili, ali nemam pojma da li mi se to isplati, s obzirom da printam oko 100 stranica mjesečno. Pa da čujemo prijedloge, ekipo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koliko se ja sjećam problem sa Epsonima (bar je prije tako bilo) je to kaj rade fine slike ali im je uvijek "normalni" otisak bio lošiji. Možda se je sad stanje popravilo. Ja sam isto bio gledao nekakav polu-uredski i na kraju kupio i865, bio je nekaj skuplji ali mi nije žao ni lipe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne znam, meni je otisak na normalnim papirima uvijek bio prvorazredan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Canon Pixima ili HP. Skuplje vrije HPa sudobre low end je tesko smece!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I bogme je imao lošiji otisak na normalnom papiru. Tako je bilo onda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Besmtnim riječima Dr. RAK-a, koji me savjetovao oko iste teme: CANON. Samo i jedino Canon ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|