|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
thinkpad t400
• Procesor: Intel Core 2 Duo P8600 2,40GHz (3MB cache) • Zaslon: 14.1" WXGA+ TFT 1440 x 900 • Grafički sustav: ATI Mobility Radeon 3470 256MB • Radna memorija: 1x2GB DDR3 1066MHz (proširivo do 4GB) • Tvrdi disk: 250GB SATA • Optički uređaj: DVD RW DL • Dimenzije: 335 x 238 x 31.9 mm • Masa uređaja: 2.13kg • Jamstvo: 36 mjeseci • Baterija: do 3h (na notebookreview su izmjerili 6 i nes sitno sati sa wireless enabled) • Operativni sistem: Windows XP Professional • Modem: da • Mreža: da (Gb LAN) • Bežična mreža: da (802.11a/g/n) • Bluetooth: da • Audio ulazi/izlazi: da • VGA izlaz: da • Firewire: da • USB podrška: 3x USB 2.0 • ExpressCard: da • Čitač otiska prsta: da • Čitač kartica: da (4u1) • Expansion Bus port: da (za Dock II ili Port Replicator II) cjena oko 9000kn kako u kojem ducanu(naso sam ga u autroniku,optimum racunala i mikronisu) cudno mi je da se na forumu jos nigdje nije spominjao ovaj laptop... pa me zanima kakva su vasa misljenja o njemu?vidim da je jeftiniji od t61 a po svemu sudeci i bolji pa dal ga se isplati kupiti?i sto je ovo sta pise "akcija! novo!", jel to samo neka ogranicena ponuda u ducanima ili su to neki sfusani laptopi il sta...bed mi je jedino kaj nema nijednog u ponudi s LED backlit displejom... Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 16.09.2008. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
T400 i T500 serije su nasljednici T61/T61p serije. Tek su nedavno izisli na trziste. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
a cijena?
![]() |
#6 |
Premium
|
pa jel moguce da jos nitko nije kupio ovaj lap? ja cu ga 80% kupit u 12 mjesecu, jos se samo nadam nekom snizenju u vemilu(sad je 9300kn) ![]() mada bi ja radije slabiji proc i hard ali zato LED backlid display...al sumnjam da ce se takav pojavit... al ocito se ne prodaju bas kad jedan te isti model stoji u ducanima vec vise od 2 mjeseca,jedino me zanima zasto, tj da nisu to neki s greskom za koju svi znaju osim mene? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Kod nas je malo potraznje za 14" modelima. Ljudi vecinom uzimaju 15.4" T500 ili manje modele X300 ili X200. Na zalost, izgleda da u Hrvatskoj nema modela sa LED pozadinskim osvjetljenjem niti sa ugradjenim HSDPA modulom. Ja sam isto gledao to ali radije bi mozda uzeo Dell Latitude E6400, koji ima LED osvjetljenje ekrana i ostale stvari, kao i odlicnu konstrukciju. Jeftinije model je oko 10000 kuna sa PDVom ali nema LED. Skuplji je oko 13 000 kuna ali je odlicno opremljen. Kontaktiraj Callidusa (www.callidus.hr) ako zelis naruciti custom E6400 a mozda ima i custom T400. Slozis ga kako hoces, covjek naruci i za 3 tjedna najdalje je kod tebe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma fora je kaj u vemilu mogu sredit popust od 10, mozda i 15%...nebi iso nikako na cifru vecu od 8000kn kad se sve zbroji(i to mi je malo puno) jerbo cu od bake i staraca dobit recimo 5-6k kn... a studentski zivot, pa jos i skijanje... hebemu,zasto nismo u americi pa ljepo na lenovo web, customize model i izaberes si tocno onakvog kakav ti treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
uf,evo kupio i ja navedeni laptop pred jedno tjedan dana i za sad sam jako zadovoljan ![]() dosta je lagan za prenosit,djeluje dovoljno robusno, baterija mu dugo traje i sve je super ![]() jedino sto mi je za sad minus je nedostatak s-video izaza(nemogu ga spojit s tv-om da gledam filmove ![]() ![]() PS. ako netko mozda slucajno zna kako iskljuciti onu poruku koja svaki put iskoci nakon sto ukljucim/iskljucim wireless na onom kliznom switchu, malo je iritantna, mislim znam da sam iskljucio/ukljucio wireless, to sam i htio napravit a jos i vidim da se pale/gase lampice ispod ekrana one pa mi netreba jos i ta poruku iskakat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da tu karticu za internet možeš besplatno zamijeniti za odgovarajuću u t-mobile centru. Koliko mi je poznato, za card reader ne trebaju nikavi adapteri za kartice da bi ih pročitao. Obično u jednom velikom utoru imaš više manjih pa tamo guraš kartice koje dimenzijama odgovaraju tim rupama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo mene s jos jednim pitanjem na koje nikako nisam uspio naci odgovor: cemu sluzi ona zelena LED-ica izmedu dvd drive-a i USB-a na desnoj strani? kada je laptop upaljen gori cijelo vrijeme i u tomene vidim nista cudno, nego mene zanima zasto kada je laptop u sleep-u ona neki put svijetli a neki put ne?? nisam do sada zamjetio nikakvu korelaciju izmedju icega i te LED-ice... evo i slikica na sto mislim: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ma cudno mi je bilo samo zasto ponekad u sleepu lampica svijetli a ponekad ne, a razlog je ocito taj da ako sam radio na bateriju prije sleepa lap je ugasio optiku da stedi bateriju...a ovo mi je jasno sa vadjenjen i umetanjem drugih stvari umjesto optike, thx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|