|
![]() |
#1 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Latop za CAD, photoshop i sl. 5000kn
Treba frendu laptop, ide na arhitekturu i treba koristiti navedene programe. Mislim da mu je 15.4 ekran čisto dosta, a igranja neće biti. Pročitao sam vodič za kupnju laptopa i malo sad gledam šta ima do 5000kn a da ima bolji ekran(veće rezolucije) i koliko toliko jak procesor. I nisam pa skoro ništa ni našao. A što se tiče verzije, najbolje free DOS jer vistu ne bi htio. Svaki prijedlog dobro došao ![]()
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
U toj klasi, ovo ti je najbolja preporuka. Ako ne i jedina u tom cjenovnom rangu.
![]() |
![]() |
#4 |
Yugokiller
|
Uh, da je za mene kupio bi, ali prelazi cijenovni rang. Hmm znam to je 125kn, ali u vezi vrste plaćanja frend reko do 5000. Ma moram ga nagovorit neće valjda zbog toga. Gledao sam jedan drugi HP b serije al je bio očito najlošiji, a ovog nisam ni primjetio. Fala na preporukama, ako naletite na još kojeg javite. Pred kraj tjedan ide u kupovinu tak da ![]() Samo pitanje u vezi winsa, ta vista se može maknut "prebacit" na XP, ili?! Vidim da piše downgrade pa pitam ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HP ima uredne XP drivere za većinu modela na svojim stranicama. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093
![]() |
#6 |
Yugokiller
|
Evo mene opet, laptopa nema. Probat ću još nazvat protis ili optimum, ali je velika razlika u cijeni za kreditne kartice. Postoji li još ikoji laptop ili je ovo jedina nada?! Ovo je jedini izbor sve mi se čini ukoliko drugog nema. To je ubiti isti model s slabijim ekranom, nažalost. Jedino ima veći disk i više rama. http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5500262
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 20.02.2009. u 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kolko sam skuzio iz citanja s foruma: slabiji ekran -> TN matrica -> lose boje -> lose za fotoshop manja rezolucija -> manje mjesta, lose i za cad i photoshop ovaj model je dobar ponajvise zbog dobrog ekrana |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yugokiller
|
Ma kupljen je ovaj za 4500. Za te novce ne postoji laptop koji udovoljava zadane kriterije. Onog prvog predloženog nema niti ga je moguće naručit. Eto, za sad ovo, za ubuduće će bit nešto bolje. Frend je zadovoljan, jer na čemu je radio do sad, ovo je preporod.
![]() |
#9 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Znaci da se nije nista popravila stvar kod nabavljivosti onog modela s boljim ekranom. Ja sam isto trazio taj lap mjesec dana po trgovinama diljem hrvatske, u biti ga nigdje nemaju raspolozivog... i na kraju sam uzeo i ja isti taj kojeg si uzeo frendu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Yugokiller
|
Ma ja se ponadao baš da ćemo nać, i nema. Očito predobra ponuda da bi bila istina ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ima trenutno nova super prilika, samo sitnicu skuplja od tog HP-a lenovo R500 sa ekranom 1680x1050 i grafičkom Radeon 3470 link neću davati, oni koji znaju, znaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yugokiller
|
Hmm, to tek od danas ili, uh, šta nije nitko prije dojavio ![]() Evo našao. Pa sad u tim ciframa nije ni tražen laptop. Istina za to novce nema drugog, ali 5 soma je bio plafon. Čak i tih 125kn preko bi bilo nategnuto!
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
od danas neznam jel zabuna jer je strahovito jeftino. Ali dok distributer daje po toj cijeni i mi ćemo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jako zanimljivo. Samo me malo strah te rezolucije na 15.4". Koliko to moze predstavljat problem u nekom standardnom office radu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|