|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Problem "zamrzavanja" kompa
Naime imam problem koji izgleda ovako: Normalno surfam netom i slusam internet radio. I onda odjednom, samo zvuk se zbrejka na 0.2 s, znaci kratko zasteka i onda za cca minutu cjeli komp zablokira s tim da iz zvucnika ide onaj iritirajuci zvuk kad se nesto smrzne. I ne baci mi nikakav BSOD. Sad, nisam siguran jel to soft ili hard problem, ali prije se to pojavljivalo jednom mjesecno, pa onda jednom tjedno, i sad evo 2 puta u 2 sata. Komp radi sve normalno i to se dogodi samo odjednom, s tim da komp nije pod nekim opterecenjem, znaci samo surfam.. EDIT: Stavio sam sad 10 sati da se vrti memtest i sve je proslo bez erorra. EDIT: Evo sad mi blokira svakih 10 min.. Sta da radim? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 14.02.2009. u 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Format windowsa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma sve je ok, kao sto je bilo i prije, pogledao sam u kuciste, sve cisto, svi ventovi rade, nitsa se ne pregrijava. Ali sam primjetio da kad pokrenem utorrent, onda prakticki za par min se smrzne, kad ne palim utorrent, od dosta duze treba da se zbrejka..mislim da je ovo soft problem, a ne hardware.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Provjeri si diskovni sustav - premjesti ga na drugi SATA konektor, promijeni kabele, testiraj disk itd.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ej ja ti imam isto slican problem al sam ga stavio u hardware jel mislim da je do harda. isto mi se smrzne nakon dva tri sata rada ali mi se smrzne na sec dvije pa odmrzne na 4-5 sec i tako u krug. isto kada mi torrent upalim onda mi se za sat vremena vec smrzne. odnio sam kantu u adm jel je komp star 3 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
jel ti radi sve ok??? jel meni su ovi iz adm-a rekli da nije do hardware nego software-a??? sad mi nije jasno,ja ne mogu kopat iza po disku jel gubim garanciju. neznam sta da radim. mozda format i nanovo instalirat windowse??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|