|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Sad neki dan formatirao sam komp i ponovno instalirao windowse xp sp3 i neko vrijeme komp radi dobro prvih 5 minuta. Nakon toga mi izbaci error kao da je init.exe naišao na problem. I sad više ne mogu ništa instalirati nakon toga. Nakon toga formatirao sam komp još jedno 5 puta i instalirao sam i windowse xp sp2 i opet se isto događa. Uz to nestane mi i logon screen i onda kad uđe u windowse stalno mi izbacuje da je nekakva pogreška sa logon screenom. Dali je netko možda imao takav problem i dali zna kako ga riješiti ? Hvala Zadnje izmijenjeno od: matija1502. 22.02.2009. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi gledao sta ima po guglu? http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...meta=&aq=f&oq= vidim ta tu pise na nekim sajtovima,od nekog MS updatea,negdje neki trojan shield...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne pomaže ništa od toga na googlu. kaj baš nitko ništa ne zna o tome ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
A sad na prvi dojam izgleda da bi tu mogo Hard lagano stvarat probleme,bad sector ili nešto,čim tina dve različit verzije Windowsa stvara problem... A jesi li šta mijenjao od komponenti? I drivere od matične si predpostavljam instalirao svaki put?
![]() |
#5 |
Premium
|
ništa nisam mjenjao. Sve je isto tak već jedno godinu dana. a drivere od matične sam svaki put instalirao. kaj u tome ima neki problem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Stavio sam na drugi hard i instalirao i opet se isto događa imaš možda još koju idu da još nekaj probam? ili je možda u windowsima opčenito greška? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stažista!!!
|
E onda definitivno moraš skenirat sve hardove....Negdje se zavuko,jer nemoguće da su obe verzije windowsa zeznute.... Pogledaj ovdje Najbolje skeniraj sa Spyware Doctor-om..Meni se pokazao najbolji zasad..
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Posli kojeg koraka se počne pojavljivat problem sa init.exe? Da ti nije koji install zaražen? Evo provrtio makinju i spomenuti file nije sigurno standardan tj. nema ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Baš sam pazio i na to da se možda ne nalazi u nekom od instaliranih programa. I instalirao sam druge programe i opet mi se isto događa. A razgvarao sam s frendom i kaže mi frend da se to nalati u regystrij. a sad ne znam kak bi to vratio a budem probao s ovim programom da vidim dal će on kaj naći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Stažista!!!
|
ne nalazi se nužno u registy-u.. Vjerojatno na nekoj sasvim drugoj particiji..ako si skoido kakve programe ili slično,možda je s njima doletio.... Bilo kako bilo negdje se skrio,standadni nije kao što je rekao "Nikky"... Pročešljaj ti njega cijelolg... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|