|
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Publisher: Microsoft Game Studios Developer: Lionhead Studios Category: Action Release Dates N Amer - 2008 Official Game Website Discuss This Game * Also available on: 360 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() u fable je strasna igra stvarno prelijepa lol.. ozbiljno za one koji nisu igrati a vole RPG nek zaigraju tu igru savrsena je.. ja sad cekam dvojku izaci ce i za komp ove godine za mjesec ili dva... evo i jedan gameplay pre dobro je napravljena, jedinica je bila pre super samo kratka prica ali strasno dobra nadam se da ce u dvojci produziti pricu... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Da.stvarno odlična igra. Sjećam se da sam prešao jedinicu na xbx-u. Sjećam se i toga da sam skoro plakao kada sam shvatio da je kraj,koji je došao prebrzo...nadajmo se da će dvojka bit duža. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ufff. dvojka bi sjela ko as na kralja. Jedinica je jedna od boljih RPGova, pravo lijepo napravljena, možda malo prekratka, i prelagana, ali prelazila se u dahu
![]() |
#9 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Moram se sloziti jako lijepa igra odigrao sam je i stvarno sam zadovoljan, posebno jer je konzolaška igrica. Nadam se da ce dvojka bit jos bolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
fable 2: Release: Oct 21, 2008 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
jedinica je izasla godinu dana nakon xbox verzije, ali sa boljom grafikom i nesto sitno vise misija. Kako ce biti sa dvojkom, vidjet cemo. Ja misim da ce izaci PC verzija jer je igra bila dosta dobro prihvacena, sad kad ce izac- vidjet cemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() aha samo da necekamo predugo gledo sam par videa opiso bi ko da su malo pretjerali sa svime, bar tak ja mislim al nadam se da ce biti na shemu jedinice...jer malo mi je to sa puskama pretjerano a mozda i nece biti nadam se da cemo uskoro to doznati... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Jedinica je bila odlična i odigral sam je s guštom. Očekuje se dvojka s nestrpljenjem, al da je odličan RPG - ne znam baš. Odličan akcijski-RPG - definitivno. Ipak moramo priznati da ima premalo 'detalja' za pravi RPG. Al da je igra bila (i očekujem da bude takav i nastavak) prvoklasna - to bez daljnjeg.
![]() |
#15 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo, pošto dolazi dvojka, i dajete dobre preporuke za FABLE, instaliral sam i sad igram, predobra igrica...super radnja i sve 5, no još sam na treningu pa neznam kak bu dalje išlo!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
I jel netko mozda saznao kada igra dolazi za PC?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nedavno je objavljena vijest na nekom german siteu da imaju pouzdanu informaciju da je Fable 2 za PC u procesu konverzije i da ce izaci sredinom drugog mjeseca slijedece godine... provjerio sam tu vijest na Lionhead forumu i jedan od developera je napisao: Fable 2 on PC confirmed? Thats a lot of baloney! Drugim rijecima osporava glasine Odmah mi je bilo sumnjiv datum navodnog izlaska, 4 mjeseca nakon izlaska igre za x360, koja je jos ekskluziva, da izlazi PC inacice... pre kratak je to razmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|