|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Win XP iz ilegalne u legalnu instalaciju (legalno kupljene kopije)
Dragi admin ako ovo spada pod zabranjene teme brsi je, ali moje skromno misljenje je da ne spada. ![]() Dakle slucaj je ovakav. Imate instaliranu kopiju Win XP-SP2 (pro) koja bas nije legalno nabavljena, i sad nakon sta ste dosli do neke love odlucite Bilu dat koju kunu (covik je ipak u penziji) i kupite licencu za XP(pro). I sad ste u situaciji da imate original u ruci a crnjak na kompu. I sad ide pitanje moje. Kako bez nove instalacije Win Xp-a postojecu verziju (koja bas nije legalna) pretvorit u legalnu posto ste vlasnik posteno placene verzije Win XP a nemate bas puno vremena za novu instalaciju windoza, drivera, pa vracanje programa, pa printeri, pa mreza pa ovo i ono vec zante o cemu pricam izgubite barem par dana da donekle kop dovedete u stanje u kojem je bio, a i onda ce vam nesto falit sta se imali prije insatlirano. Da rezimiram kako naj lakse-brze i bezbolnije od ilegalne verzije XP (pro) SP-2 napravit legalnu verziju a da se ne rad nova friska insalacija, samo da bi se ukacali brojevi sa kupljene legalne verzije. Pozdrav i fala na pomoci ma kakva ona god bila. ps-nadam se da me admin nece priklat zbog ovog ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Google + change xp key A i taj reinstall možeš napravit za kakva 90min s time recimo da buraz dodjde na komp i veli : jbt komp brze nekak dela, jel si napravil kaj ti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Using the product key update tool results in information being sent to Microsoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa sta onda kad imas sve legalno nek salje kom sta hoce ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
fala na pomoci jos nisam do kraja napravio legalizaciju, ali princip radi pa mislim da cu Billu i njegovoj firmi dopustit " Using the product key update tool results in information being sent to Microsoft. " pa sta bude bude ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|