|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() bok svima.novi sam u ovome pa molim pomoć.kupio sam samsung i780 prije mjesec dana.prije četiri dana instalirao sam demo verziju "spb mobile shell" ( http://samsung-sgh-i780.handster.com...msung+SGH-i780). od jučer ne mogu upaliti uređaj, tj kada se na zaslonu pojavi slika windows mobile dalje sa instalacijom ne nastavlja. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Hard reset napravi - ako nikako drugačije ne rješiš...... Zato je i meni bila prva aplikacija za kupiti SPB Backup.....backup na WM-u je obavezan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
kad pališ uređaj probaj ovo:kad se mob upali izvadi mu bateriju i ponovi to nekoliko puta.trebao bi dići wm normalno jer se spb mobile shell trenutno nalazi u start up folderu.na taj način ćeš djelomično očistiti start up folder od neispravnih shortcuta ( slijepih putanja do programa).ako to ne pomogne,nažalost,samo hard reset kao što veli denied...i pazi kaj instaliraš... Zadnje izmijenjeno od: tin.. 15.02.2009. u 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
zahvaljujem na pomoći, išlo je pomoću vađenja baterije |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Odlicno, ovo bi moglo i meni pomoci jer imam osjecaj da ce se i meni nesto tako dogoditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
odličn ivek !! @Newmie joj.bolje ti je da nemaš taj osječaj.inače,nevjerojatno je koliko nekad banalna stvar poput vađenja baterije može spasiti živaca i podataka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|